"Το νέο τσίρκο" - Ένα ταξίδι στο όνειρο.

tsirko-dr.jpg

Ολοκληρώνονται σήμερα Τετάρτη οι παραστάσεις ενός πολύ ιδιαίτερου θεάματος μίας ομάδας καλλιτεχνών από τη Γαλλία, την Ελβετία και το Βέλγιο. Οι παραστάσεις που είχαν τον τίτλο "Στα όνειρα μας" πραγματοποιήθηκαν στον κήπο της οικίας Καραπάνου στην Περιβόλα, προφανώς ο ιδανικός τόπος για να παρουσιαστεί ένα σύνολο δρώμενων που ισορροπεί ανάμεσα στην πραγματικότητα και τη φαντασία.




Ο χαρακτηρισμός του ως τσίρκο μάλλον προσδιοριστικός είναι. Στην πράξη πρόκειται για μία εκδοχή του πολύ διαφορετική, που δεν θυσιάζει άγρια ζώα στο βωμό μίας δήθεν ψυχαγωγίας, αλλά προβάλει τις δυνατότητες τους ανθρώπινου σώματος και της συνοχής της ομάδας που δουλεύει και παρουσιάσει το αποτέλεσμα της αρμονικά.

Οι ξένοι καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν μερικά από τα νούμερα τους και στου δρόμους της Αίγινας τις επόμενες μέρες και όπως όλα δείχνουν δυστυχώς θα είναι και η τελευταία φορά που θα τους δούμε στο νησί τουλάχιστον για φέτος.

Το πρόγραμμα της οικιάς Καραπάνου είναι αρκετά πλούσιο και για το Φθινόπωρο που μας έρχεται. Θα το αναρτήσουμε σύντομα στο Aegina Portal.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png