Φαντάσου την Πόλη: Αίγινα 2013. Οι παρουσιάσεις των μελετών της έκθεσης από τους δημιουργούς τους.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον κύλησε χθες το βράδυ, στην αίθουσα εκθέσεων του Λαογραφικού Μουσείου Αίγινας, καθώς οι αρχιτέκτονες - μελετητές που συμμετέχουν στην έκθεση "Φαντάσου την Πόλη: Αίγινα 2013" παρουσίασαν τις προτάσεις τους. Η παρουσίαση των μελετών διήρκεσε περισσότερο από τρεις ώρες και ουσιαστικά αποτέλεσε την κορύφωση της έκθεσης, καθώς οι δημιουργοί των μακετών εξηγούσαν τους λόγους που τους οδήγησαν στις προτάσεις τους.


Την ίδια στιγμή, αδιάκοπη ήταν η προσέλευση των επισκεπτών της υπαίθριας έκθεσης στην κατασκευή που έχει δημιουργηθεί για αυτό το σκοπό στην οδό Πλάτωνος. Οι δράσεις που διοργανώνει το Aegina Rising στα πλαίσια του προγράμματος "Φαντάσου την πόλη", συνεχίζονται σήμερα στις 21:15 στο "Κτήμα Γκίκα" στο χώρο του parking που βρίσκεται στην περιοχή της Αγίας Ειρήνης με μία χορευτική - θεατρική παράσταση η οποία έχει τίτλο: "Εγώ, Ο Άλλος, ο Κόσμος", σε μία ιδέα της Νάνσυς Αυγέρη.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png