Ε.Γ.Ι.Ν.Α.Α.Ι.Γ.Ι.Ν.Α. Δύο κεραμίστριες κι ένας φωτογράφος από την Αίγινα εκθέτουν.

Τρεις καλλιτέχνες που ζουν και δημιουργούν στην Αίγινα φιλοξενεί αυτή την περίοδο η γκαλερί Ε.Γ.Ι.Ν.Α.Α.Ι.Γ.Ι.Ν.Α. δύο κεραμίστριες και έναν φωτογράφο: τη Μαργαρίτα Εκκλησιάρχου, τη Θεοδώρα Χωραφά και τον Henri-Paul Coulon. Η νέα συλλογή της Μαργαρίτας Εκκλησιάρχου έχει τίτλο “Κέλυφος” και με υλικό την πορσελάνη το έργο της "αφηγείται μία ιστορία γεμάτη ενθουσιασμό, για την εύθραυστη τελειότητα των οστράκων", ενώ η Θεοδώρα Χωραφά παρουσίασε "παιχνιδιάρικες κεραμικές φόρμες που έσφυζαν από αναφορές και υπαινιγμούς".


Ο Henri-Paul Coulon συμμετείχε παρουσιάζοντας μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ενότητα για τα αιωνόβια δέντρα του Ελαιώνα της Αίγινας με τίτλο “Ο Ελαιώνας στο Λυκόφως”. "Γιατί αυτή είναι η ώρα που προτιμούν οι πολύχρονες ελιές όταν θέλουν να μιλήσουν για την αντοχή και το πείσμα, για την αιωνιότητα", όπως λέει ο ίδιος. Τα εγκαίνια της έκθεσης έγιναν χθες το βράδυ και είχαν δύο χαρακτηριστικά: την εντυπωσιακή προσέλευση των φίλων της τέχνης και τα ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια για τις νέες δουλειές των τριών καλλιτεχνών.

Διάρκεια έκθεσης: 3 Αυγούστου - 8 Σεπτεμβρίου.
Ωρες λειτουργίας : Καθημερινά 10:30 – 13:30, 19:00 – 21:30
Ε.Γ.Ι.Ν.Α.Α.Ι.Γ.Ι.Ν.Α, Αιακού 23 Τηλ. 2297023967, 6944661876


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png