Στην 4η Μπιενάλε της Αθήνας η ομάδα "Aegina Rising".

Για πρώτη φορά φέτος η Αίγινα συμμετείχε στην 4η Μπιενάλε της Αθήνας, καθώς η ομάδα "Aegina Rising" προσκλήθηκε να λάβει μέρος στην αθηναϊκή Μπιενάλε που έχει τίτλο "Agora". Στόχος της φετινής μπιενάλε είναι να δημιουργήσει μία πλατφόρμα επικοινωνίας, ένα κοινωνικό γεγονός που θα αποτελέσει χώρο συνάντησης και πολυφωνίας. Η ομάδα Aegina Rising συμμετείχε στη συζήτηση "Κύκλο" της Κυριακής με τίτλο "Πόλη", παρουσιάζοντας τις δράσεις της αλλά και παραθέτοντας απαντήσεις στο ερώτημα "Και τώρα τι;". Η "Agora" λειτουργεί στο πρώην Χρηματιστήριο, έναν χώρο που σαφώς δημιουργεί συνειρμούς ανάμεσα στους πόλους της οικονομικής κρίσης και του κοινωνικού διαλόγου που επιδιώκει η φετινή έκθεση.

Στο "Κύκλο" της Αγοράς με θέμα "Πόλη", συμμετείχαν δώδεκα ομάδες από διάφορα σημεία της Ελλάδας όπως η ομάδα "ΣυνΑθηνά" πλατφόρμα δράσεων πολιτών του Δήμου Αθηναίων, οι Atenistas κοινότητα πολιτών της Αθήνας, η ομάδα Imagine the city, η διεπιστημονική ομάδα "Διολκοί" από την Κόριθνο και άλλες. Την ομάδα Aegina Rising εκπροσώπησαν οι: Νέλη Σφακιανάκη, Βασιλική Ταντάουι, Ανθή Μαρμαρινού και Δημήτρης Κάππος.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png