Με ημερίδα για τον Ιωάννη Καποδίστρια συνεχίστηκε το πρόγραμμα των τριήμερων εκδηλώσεων στην Αίγινα.

Με την ημερίδα για τη ζωή και το έργου του Ιωάννη Καποδίστρια, συνεχίστηκε σήμερα το πρόγραμμα των τριήμερων εκδηλώσεων του Δήμου Αίγινας. Η ημερίδα ξεκίνησε στις 11:30 το πρωί στην αίθουσα του κινηματογράφου "Τιτίνα" με το χαιρετισμό του δημάρχου κυρίου Σάκη Σακκιώτη. Ακολούθησε χαιρετισμός από τη σύμβουλο σε πολιτικά θέματα της Ουκρανικής Πρεσβείας στην Ελλάδα κυρίας Άννας Τισένκο, ενώ η ημερίδα συνεχίστηκε με την εισήγηση του πρωτοπρεσβυτέρου, πατέρα Εμμανουήλ Γιαννούλη η οποία είχε θέμα: "Το χρονικό της αφίξεως του Ι. Καποδίστρια στην Ελλάδα και την Αίγινα".

Την εισήγηση μπορείτε να την δείτε στο video που συνοδεύει το άρθρο, ενώ τις επόμενες ώρες θα δημοσιευθούν και τα videos με τις εισηγήσεις των κυρίων Ανδρέα Κουκού και Ανάστου Δημητρόπουλου. Την ημερίδα παρακολούθησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας κύριος Νίκος Γιαννούλης, ο αντιδήμαρχος κύριος Νεκτάριος Κουκούλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κύριοι Παναγιώτης Βάρτζελης και Πέτρος Πετρίτης, καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων του νησιού.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png