Ίδρυμα Ανδρέα Δ. Καψάλη. Αφιέρωμα στον Ελληνισμό του Καναδά και βράβευση μαθητών που αρίστευσαν στην ιστορία.

Την ετήσια καλοκαιρινή εκδήλωση που περιλαμβάνει ένα αφιέρωμα στον Ελληνισμό πραγματοποίησε το Σάββατο ο Σύλλογος Φίλων του Ιδρύματος Ανδρέα Δ. Καψάλη. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον υπαίθριο χώρο εκδηλώσεων στο κτίριο του ιδρύματος και ήταν αφιερωμένη στον Ελληνισμό του Καναδά. Την επιμέλεια της εκδήλωσης που ήταν υπό την αιγίδα της πρεσβείας του Καναδά στην Ελλάδα, είχε η κυρία Ξανθένια Μαντά, ενώ την παρουσίαση των εισηγήσεων συντόνισε η δημοσιογράφος κυρία Μαρία Κουφοπούλου.

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο πρέσβης επί τιμή της Ελλάδας στον Καναδά κύριος Ελευθέριος Αγγελόπουλος και ο καθηγητής του πανεπιστημίου York κύριος Σάκης Γκέκας. Η προσεγμένη από κάθε άποψη εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την ετήσια βράβευση του ιδρύματος των μαθητών της Αίγινας που αρίστευσαν κατά την περσινή σχολική χρονιά στο μάθημα της ιστορίας. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του, ο βουλευτής της περιφέρειάς μας κύριος Κώστας Κατσαφάδος, ο δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης, εκπρόσωποι της διοίκησης του Δήμου Αίγινας και πλήθος κόσμου.

Δείτε φωτογραφίες απο την εκδήλωση εδώ.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png