Εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.


Με τη μαθητική παρέλαση στην παραλία της Αίγινας κορυφώθηκαν σήμερα οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου στην Αίγινα. Η μέρα ξεκίνησε με την πανηγυρική δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Αίγινας στην οποία παραβρέθηκε η Δημοτική αρχή, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου της Αίγινας, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας και άλλων Αρχών του νησιού και πλήθος κόσμου.

Τη δοξολογία ακολούθησε η εκφώνηση του πανηγυρικού λόγου της ημέρας, ενώ λίγο αργότερα εκπρόσωποι των Αρχών, ο κλήρος και οι κάτοικοι της Αίγινας μετέβησαν στην Πλατεία Εθνεγερσίας, στο Ηρώο Πεσόντων όπου εψάλει τρισάγιο. Στη συνέχεια και σύμφωνα με το πρόγραμμα του εορτασμού έγινε κατάθεση στεφάνων από τον Δήμαρχο της Αίγινας, εκπροσώπους των αρχών, φορέων, της σχολικής κοινότητας και συλλόγων του νησιού.



Στην ηλιόλουστη και με υψηλή θερμοκρασία σήμερα Αίγινα η μαθητική παρέλαση ξεκίνησε από την Πλατεία Εθνεγερσίας και δια μέσου της Λεωφόρου Δημοκρατίας, πέρασε μπροστά την εξέδρα των επισήμων ακριβώς απέναντι από το Δημαρχιακό κτήριο. Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του νησιού που είχαν παραταχθεί κατά μήκος της παραλίας για να παρακολουθήσουν τη παρέλαση χειροκρότησαν με ενθουσιασμό τους μαθητές των σχολείων και μέλη συλλόγων που παρέλασαν.

Μετά το τέλος της παρέλασης ακολούθησαν παραδοσιακή χωροί.

Δυστυχώς λόγω τεχνικού προβλήματος που παρουσιάστηκε εχθές, δεν ήταν δυνατή η προγραμματισμένη ζωντανή κάλυψη της παρέλασης από το Aegina Portal.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png