Εκδήλωση για τον Νίκο Καζαντζάκη στον Πύργο του Μαρκέλλου.

 Υπό την αιγίδα του Δήμου Αίγινας πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα εκδήλωση αφιερωμένη στον Νίκο Καζατζάκη. Η εκδήλωση έγινε με τη συνδιοργάνωση της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Αίγινας, της Διεθνούς Εταιρίας Φίλων Νίκου Καζαντζάκη και του Συλλόγου Ολβία Πόλις. Την εκδήλωση συντόνισε εκ μέρους του συλλόγου "Ολβία Πόλις" ο κύριος Γιώργος Καλοκέντης και χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης, ο Στυλιανός Γαβριήλ, Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στη Μασσαλία και ο κύριος Γιώργος Στασινάκης πρόεδρος της Διεθνούς Εταιρίας Φίλων Νίκου Καζαντζάκη.

Το θέμα: "Ο Καζαντζάκης και η Αίγινα" ανέπτυξε η κυρία Αθηνά Βουγιούκα, φιλόλογος, διδάκτωρ πανεπιστημίου Στρασβούργου, μέλος Συντονιστικής Επιτροπής Δ.Ε.Φ.Ν.Κ. Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την ανάγνωση από τα "Ταξιδιωτικά" από τον κύριο Γιώργο Στασινάκη και Κώστα Σταυρόπουλο. Τη μουσική επιμέλεια της βραδιάς έκανε η πιανίστρια κυρία Ελένη Μαλτέζου που παρουσίασε τη διασκευή γνωστών έργων.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png