Λαμπερή η χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Δεύτερο Δημοτικό.


Με γιορτινή διάθεση, προσεγμένα σκηνικά και κουστούμια και πάνω από όλα με τους λιλιπούτειους ηθοποιούς επί σκηνής να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δεύτερου Δημοτικού Σχολείου, η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από τους μαθητές της πρώτης και της δεύτερης τάξης. Τα σκετς των μικρών μαθητών δημιούργησαν από την αρχή μία ζεστή, χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, ανασύροντας στους γονείς που παρακολούθησαν την εκδήλωση μνήμες από τα δικά τους παιδικά χρόνια.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ομιλία του εκπαιδευτικού κυρίου Αναστάσιου Δήμα, ενώ λίγο αργότερα μαθητές τραγούδησαν τα κάλαντα. Λίγο αργότερα σειρά είχε "Η ωραιότερη ιστορία" από τους μαθητές της Β1 που εντυπωσίασαν με τον αυθορμητισμό τους, κερδίζοντας δίκαια τα συνεχή χειροκροτήματα του κοινού! Το Τμήμα Ένταξης με το τραγούδι "Ο μικρός τυμπανιστής", έδωσε τη σκυτάλη στους μαθητές της πρώτης τάξης. Στην "Πρώτη τους Χριστουγεννιάτικη γιορτούλα", τα παιδιά τραγούδησαν την "Άγια νύχτα", κάλαντα της Μακεδονίας, "Χειμώνας μας ήρθε" και το απολυτίκιο των Χριστουγέννων. Το παρατεταμένο χειροκρότημα και τις επευφημίες των γονέων κέρδισαν τα δύο σκετς  "Άγγελοι και βοσκοί" και "Άλλο Άγιος Βασίλης και άλλο Σάντα Κλάους".

Ωστόσο, εντυπωσιακό ήταν το φινάλε με το σκετς της Β2 και το "Μια Χριστουγεννιάτικη Ιστορία". Εκεί ο Εμπενέζερ Σκρουτζ, ο θρυλικός μίζερος και τσιγκούνης γέρος, έγραψε τη δική του υποκριτική ιστορία όπως άλλωστε και όλα τα παιδιά που συμμετείχαν! Η εκδήλωση έκλεισε με τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς και το "Πάει ο παλιός ο χρόνος" από την χορωδία του Τμήματος Ένταξης.

Λίγο πριν γονείς και μαθητές απολαύσουν τα γλυκίσματα που υπήρχαν για όλους, η εκπαιδευτικός κυρία Αρχοντούλα Γεωργοπούλου, υπεύθυνη του Τμήματος Ένταξης, έκανε μία σύντομη αναφορά στο Τμήμα Ένταξης και τη συμμετοχή του στη γιορτή. Τέλος το λόγο πήρε ο διευθυντής του Δεύτερου Δημοτικού κύριος Ζήσης Χροναίος ο οποίος αφού ευχήθηκε  για τις γιορτές, ευχαρίστησε γονείς και μαθητές για τη συμμετοχή τους στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του σχολείου.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png