Χριστουγεννιάτικες μελωδίες σε μια λαμπερή γιορτή!


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά της Αίγινας που οργανώθηκε από το Δήμο του νησιού στον κινηματογράφο Τιτίνα. Η χαρά όλων ήταν διπλή, γιατί για πρώτη φορά απολαύσαμε μία περίφημη σύμπραξη μελών της φιλαρμονικής και της δημοτικής χορωδίας της Αίγινας! Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό και μας μετέφερε ανάλαφρα στη χριστουγεννιάτικη μαγεία των ημερών, μέσα από τις γλυκές νότες και την ερμηνεία της Μεικτής Χορωδίας της Αίγινας.


Τα παιδιά και οι γονείς τους που τα συνόδευαν, έδειχναν να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή της εορταστικής ατμόσφαιρας, που πρόσφερε χαλάρωση και ηρεμία σε όλους. Μετά το τέλος της εκδήλωσης τα παιδιά της Αίγινας, πήραν από ένα δώρο. Ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τη φιλαρμονική και τη μεικτή χορωδία Αίγινας σε κάποια άλλη εκδήλωση.

Λίγο πριν τα παιδιά είχαν μυηθεί στην τέχνη του Άι Βασίλη με το "Εργαστήριο Αγιοβασίληδων", μια πρωτότυπη ιδέα των υπευθύνων του γυμναστηρίου "ΝΑΜΑ".  


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png