Η Κυψέλη γιόρτασε την Πρωτοχρονιά!


Με την παρουσία ενός εκ των μεγαλύτερων σύγχρονων εικαστικών, του Κώστα Βαρώτσου, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου της Κυψέλης η γιορτινή εκδήλωση που είχε προγραμματίσει το Τοπικό Διαμέρισμα για την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Η εκδήλωση που λόγω της βροχής αναβλήθηκε μία φορά, πραγματοποιήθηκε τελικά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς μέσα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου της Κυψέλης εξαιτίας του ψύχους που επικρατούσε εκείνη την ημέρα.

Έτσι, και καθώς ένα μεγάλο πάρτι δρόμου αναγκάστηκε να περιοριστεί στους τοίχους μίας αίθουσας, το πρόγραμμα άλλαξε, χωρίς ωστόσο να χαθεί το κέφι τουλάχιστον για τα μικρά παιδιά που βρήκαν την ευκαιρία να παίξουν και να φωτογραφηθούν με τον κλόουν και τον άγιο Βασίλη.


Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον πρόεδρο του Τοπικού Διαμερίσματος κύριο Νίκο Μαρίνο, να παρουσιάζει μία σημαντική προσωπικότητα του εικαστικού χώρου τον κύριο Κώστα Βαρώτσο. Πρόκειται για μία πραγματικότητα που όλοι θα ήθελαν να συνεχιστεί: τη συμμετοχή στα τοπικά πράγματα μεγάλων ονομάτων της τέχνης και του πολιτισμού που έχουν επιλέξει την Αίγινα σαν "δεύτερο σπίτι τους". Ο κύριος Βαρώτσος χαλαρός και προσιτός, έδειχνε να απολαμβάνει τη συμμετοχή του στο παιδικά πάρτι και φωτογράφιζε τα μικρά παιδιά που είχα κυριολεκτικά κρεμαστεί πάνω στον κλόουν! Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο κύριος Βαρώτσος βραβεύθηκε για την προσφορά του στην τέχνη και τον πολιτισμό.

Λίγο αργότερα ήρθε η σειρά της βράβευσης της ομάδας του Σαρωνικού, που την εκπληκτική της απόδοση φέτος μας έχει κάνει όλους περήφανους. Παίχτες του Σαρωνικού και ο πρόεδρος του κύριος Μαμακόπουλος παρέλαβαν το βραβείο, ενώ οι Σπυριδάκης, Λούβαρης και Μπακόμητρος υπέγραψαν δεκάδες κασκόλ της ομάδας στους θαυμαστές τους. Στα decks ο Νίκος Δερματάς της Ηχοοπτικής και ο Μύρων επένδυσαν μουσικά την εκδήλωση.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png