Καλοκαίρι 2007

Το πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου

Παρουσιάστηκε σήμερα 6 Ιουλίου, σε προγραμματισμένη ενημέρωση Τύπου, το πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Αίγινας για το καλοκαίρι του 2007. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων βρίσκεται ήδη στο ημερολόγιο εκδηλώσεων του Aegina Portal στη στήλη δεξιά . Υπεύθυνοι για τον σχεδιασμό του προγράμματος είναι η κυρία Τιτίνα Κανελλά και ο κύριος Γιώργος Μπόγρης από το Τμήμα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Δήμου του νησιού.

 

Εκδηλώσεις στην περιφέρεια, συνεργασία των φορέων του νησιού και μεγάλη συμμετοχή δημιουργών που ζουν στην Αίγινα. Προγραμματίζονται πολιτιστικές εκδηλώσεις και για τη χειμερινή περίοδο.

 

Καταβάλαμε προσπάθεια ώστε οι εκδηλώσεις που θα γίνουν να απευθύνονται σε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο, ενώ έχουν συμπεριληφθεί και εκδηλώσεις με πιο εξειδικευμένη θεματολογία. Κεντρικό γεγονός το δεύτερο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ της Αίγινας.

 

Το Aegina Portal θα βρεθεί σε όσο το δυνατόν περισσότερες εκδηλώσεις μεταφέροντας σας με σχεδόν καθημερινά φωτορεπορτάζ τις πολιτιστικές βραδιές του νησιού.