Ο φωτογράφος Άρης Παύλος μιλάει στο Aegina Portal.


Πριν από ένα χρόνο ξεκίνησε να λειτουργεί στο εντευκτήριο του Μορφωτικού Συλλόγου "Ο Καποδίστριας" το φωτογραφικό τμήμα της Νομαρχίας Πειραιά ΝΕΛΕ, με την υποστήριξη του Μορφωτικού Συλλόγου. Υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο φωτογράφος, εκπαιδευτικός κύριος Άρης Παύλος. Διακεκριμένος φωτογράφος ο ίδιος, με πολλές εκθέσεις στο ενεργητικό του, η δουλειά έχει δημοσιευτεί σε μερικά από τα πιο γνωστά έντυπα του χώρου, ανέλαβε με να καθοδηγήσει με την πείρα του και τις πολύτιμες γνώσεις του τα μέλη της ομάδας στο μαγικό κόσμο της φωτογραφίας.


Πέρυσι το καλοκαίρι η φωτογραφική ομάδα έκανε την πρώτη της έκθεση που άφησε θετικότατες εντυπώσεις στο κοινό, αλλά και στους υπεύθυνους των τμημάτων της ΝΕΛΕ από την Νομαρχεία Πειραιά. Το αποτέλεσμα ήταν το τμήμα να λειτουργήσει και φέτος συνεχίζοντας τη θετική του προσφορά. Εχθές, στο εντευκτήριο του Μορφωτικού Συλλόγου έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του τμήματος παρουσία και του προέδρου του Μορφωτικού Συλλόγου κυρίου Βασίλη Μουσουλέα.

Η φωτογραφική ομάδα έχει προγραμματίσει τέσσερεις θεματικές εκθέσεις για φέτος, με αποκορύφωμα αυτήν που θα γίνει το καλοκαίρι. Το θέμα της είναι πολύ ιδιαίτερο και θα παρουσιάζει εικόνες από την Αίγινα πριν δεκαετίες και τις ίδιες εικόνες σήμερα δουλεμένες από τα μέλη της φωτογραφικής ομάδας. Τα μαθήματα τους τμήματος γίνονται κάθε Δευτέρα στις 07:30 μ.μ. στο εντευκτήριο του Μορφωτικού Συλλόγου, είναι δωρεάν και μπορεί να τα παρακολουθήσει όποιος θέλει ανεξάρτητα από το εάν έχει φωτογραφικές γνώσεις ή όχι.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png