Η ετήσια καλοκαιρινή εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίων Ασωμάτων και Κοντού.

Με πολύ μεγάλη επιτυχία και ιδιαίτερα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής, στο προαύλιο το ενοριακού ναού των Αγίων Ασωμάτων η ετήσια καλοκαιρινή εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίων Ασωμάτων και Κοντού. Πρόκειται για μία εκδήλωση που έχει γίνει πια θεσμός και περιλαμβάνει παραδοσιακά τραγούδια, μουσική και παραδοσιακούς χορούς από τα αντίστοιχα τμήματα του τοπικού συλλόγου. Στην εκδήλωση συμμετείχε επίσης το τμήμα της μουσικοκινητικής αγωγής.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης, ο οποίος συνεχάρη τον σύλλογο για τις πρωτοβουλίες που παίρνει και το έργο που προσφέρει σε όλη την Αίγινα. Την εκδήλωση παρακολούθησε ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κύριος Νίκος Οικονόμου, ο αντιδήμαρχος κύριος Κώστας Γεννίτσαρης, η δημοτική σύμβουλος κυρία Καίτη Σαλπέα, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αίγινας κύριος Δημήτρης Καραγιάννης και πλήθος κόσμου.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png
Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png