Εντυπωσιακό το "Σήμα της Ειρήνης 2009".


Λίγο μετά τις 18:30 μ.μ. ξεκίνησε στο λιμάνι της Αίγινας η εκδήλωση για το "Σήμα της Ειρήνης 2009" που εντάσσεται στις εκδηλώσεις "30 ημέρες για την Ειρήνη" και είχε ως στόχο τη δημιουργία του παγκόσμιου συμβόλου της Ειρήνης φτιαγμένο από ανθρώπους που κρατούσαν αναμμένα φαναράκια. Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα χορευτικό δρώμενο για την Ειρήνη το οποίο ήταν πραγματικά εντυπωσιακό. Η υποβλητική μουσική, το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου του Θαλασσινού υποφωτισμένο και οι βάρκες που έμπαιναν στο λιμάνι εκείνη την ώρα, δημιούργησαν το καλύτερο σκηνικό για τα μέλη του γυμναστηρίου Nama, που έδωσαν για μία ακόμη φορά το παρόν και τον καλύτερο τους εαυτό!


Λίγο αργότερα η υπεύθυνη της εκδήλωσης κυρία Ελένη Σκρέκου κάλεσε το κοινό να πάρει στα χέρια του από ένα φαναράκι και να τοποθετηθεί στο σήμα της ειρήνης, που είχε σχηματιστεί στην προβλήτα του κεντρικού λιμανιού της Αίγινας. Ένα πολύχρωμο φωτεινό σήμα της Ειρήνης από ανθρώπους όλων των ηλικιών έστελνε το μήνυμα του, το μήνυμα ενός κόσμου χωρίς βία, χωρίς δυστυχία, χωρίς πολέμους, με συνειδητοποιημένους πολίτες που μπορούν με τις πράξεις τους και τον τρόπο ζωής τους να διαφυλάττουν την πραγματική έννοια της Ειρήνης.

Η ζωντανή σύνδεση που είχε προγραμματίσει το Aegina Portal δεν μπόρεσε να πραγματοποιηθεί λόγω ενός τεχνικού προβλήματος.

Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png
Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png