Η δυναμική της Ειρήνης στη Χριστιανική Κοινωνία.


"Η δυναμική της Ειρήνης στη Χριστιανική Κοινωνία" ήταν το θέμα που επέλεξε να παρουσιάσει ο πατέρας Ιωαννίκιος, που συμμετείχε ως ομιλητής στην τελευταία εκδήλωση αυτό το Σαββατοκύριακο για τις "30 ημέρες για την Ειρήνη". Η ενδιαφέρουσα ομιλία του πατέρα Ιωαννίκιου έθεσε την έννοια της ειρήνης μέσα από το πρίσμα της Ορθόδοξης Χριστιανικής ζωής και συμπεριφοράς, επικεντρώνοντας με παραδείγματα από τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου και τους τρόπους που ο Αιγινήτης Άγιος κατάφερε να αντεπεξέλθει σε ύβρεις και συκοφαντίες. Ο κύκλος των εκδηλώσεων αυτού του Σαββατοκύριακου είχε τίτλο "Ειρήνη με τον Εαυτό" και ο πατέρας Ιωαννίκιος κατάφερε με την ομιλία του να αποδείξει ότι η πηγή της πραγματικής ειρήνης είναι τελικά ο ίδιος μας ο εαυτός και οι ηθικές αξίες πάνω στις οποίες βασίζεται. Η ομιλία έγινε στην αίθουσα του Λαογραφικού Μουσείου σήμερα το απόγευμα.

Η ομάδα που έχει την ευθύνη της διοργάνωσης για τις εκδηλώσεις "30 ημέρες για την Ειρήνη", αργά το βράδυ του Σαββάτου, αναγκάστηκε να αναβάλει τον προγραμματισμένο για σήμερα το πρωί "Ειρηνικό Μαραθώνιο", λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο νησί.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png