"Ο ρόλος του Τύπου στην κοινωνία της Αίγινας" - Εκδήλωση από το Μορφωτικό Σύλλογο Κυψέλης.


Ομιλία με θέμα: "Ο ρόλος του Τύπου στην κοινωνία της Αίγινας" πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Μορφωτικό - Πολιτιστικό Σύλλογο Κυψέλης, στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου. Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του Μορφωτικού - Πολιτιστικού Συλλόγου κύριος Γεώργιος Μουτσάτσος παρουσιάζοντας τον ομιλητή της εκδήλωσης κύριο Σπύρο Νικολόπουλο, δημοσιογράφο και εκδότη της εφημερίδα "Μάχη της Αίγινας".

Μετά την εισήγηση του κυρίου Νικολόπουλου χαιρέτησαν την εκδήλωση και έκαναν παρεμβάσεις: η πρόεδρος του Λαογραφικού Μουσείου κυρία Μαίρη Γαλάνη Κρητικού, ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Θεοδόσης Σακκιώτης, ο πρώην δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτριος Μούρτζης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Κοινωνικής Αρωγής Αίγινας κύριος Ανδρέας Εμμανουήλ, ο αντιδήμαρχος Αίγινας κύριος Ιωάννης Πούντος, ο εκπαιδευτικός κύριος Νεκτάριος Κουκούλης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κύριος Γεώργιος Τσατήρης και ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Παναγιώτης Κουκούλης. Μπορείτε να δείτε το μεγαλύτερο μέρος της εκδήλωσης στο ημίωρο video που ακολουθεί.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Παναγιώτης Κουκούλης, ο αντιδήμαρχος κύριος Ιωάννης Πούντος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας κύριος Γεώργιος Τσατήρης, οι δημοτικοί σύμβουλοί κύριοι Θεοδόσιος Σακκιώτης, Δημήτριος Μούρτζης και Φίλιππος Τζίτζης, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και φυσικά εκπρόσωποι των Τοπικών Μέσων Ενημέρωσης.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png