Ομιλία με θέμα την Πρωτομαγιά.


Ο Μορφωτικός - Πολιτιστικός Σύλλογος Κυψέλης, διοργάνωσε την Κυριακή το πρωί στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου Κυψέλης, ομιλία με θέμα την Πρωτομαγιά και κεντρικό ομιλητή τον εκπαιδευτικό κύριο Τάκη Βάρτζελη. Μια εξαιρετική εισήγηση, που περιελάμβανε ιστορική αναδρομή από την αρχαιότητα και την μάχη των τάξεων, ως το σήμερα και την οικονομική κρίση, που κράτος και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης μοιάζουν να στοχεύουν στην κατάργηση των κεκτημένων δικαιωμάτων των εργατών. Ήταν μια ευκαιρία να θυμηθούν οι παλαιότεροι και να μάθουν οι νεότεροι τους αγώνες που έχουν γίνει για την απόκτηση βασικών δικαιωμάτων και τις θυσίες που έχουν απαιτηθεί για καλύτερες συνθήκες εργασίας. Η ομιλία συμπεριλάμβανε προβολή σλάιτ και ήταν μουσικά επενδυμένη με μουσική Μίκη Θεοδωράκη.

Ακολούθησε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων απο τους παρευρισκόμενους. Αναμεσα τους οι δημοτικοί σύμβουλοι κύριοι Δημήτρης Μούρτζης, Θεοδόσιος Σακκιώτης, Φίλλιπος Τζίτζης και ο πρόεδρος του Μορφωτιοκύ - Πολιτιστικού Συλλόγου Κυψέλης κύριος Γιώργος Μουτσάτσος.

Μέτα το τέλος της ομιλίας οι προσκεκλημένοι δέχτηκαν σπιτικά κεράσματα από την κυρία Βάντα Βάρτζελη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png