"Πολησημεία" - Ομαδική έκθεση εικαστικών δημιουργών.


Τα εγκαίνια της έκθεσης "Πολησημεία" πραγματοποιήθηκαν χθες το απόγευμα στο Λαογραφικό Μουσείο του Δήμου της Αίγινας από έντεκα καλλιτέχνες, εικαστικούς δημιουργούς, που υλοποιούν με ζωγραφική, κολλάζ και κατασκευές την επαφή τους με την πόλη, την καθημερινότητα της, τα όσα συμβαίνουν σε αυτή. Σε μία πόλη που πότε βρίσκεται σε κίνηση και πότε όχι, η πραγματικότητα καταγράφεται μέσα από την πολυμορφία των εικόνων, τις αντιθέσεις τους και την αναζήτηση που προκύπτει από την καθημερινή επαφή.



Στην έκθεση Πολησημεία, παρουσιάζουν έργα τους ένδεκα εικαστικοί, οι: Παναγιώτης Βασιλάτος, Νάντια Βλαχοπούλου, Ρένος Εφεσόπουλος, Δανάη Κοκκίνου, Ευδοκία Κύρκου, Παντελής Κωνσταντίνου, Σπύρος Μαντζαβίνος, Δέσποινα Νισυρίου, Απόστολος Πλαχούρης, Μαρία Ρουσιώτη και Μαίρη Σάββα, απόφοιτοι της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών. Η έκθεση ξεκίνησε τη λειτουργία της στις 26 Μαίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 3 Ιουνίου και κέρδισε τις εντυπώσεις από τις πρώτες στιγμές κυρίως για τα θέματα που παρουσιάζουν τα έργα που εκτίθενται σε αυτή.

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι το πρωί από τις 11:00 π.μ έως 14:00 και το απόγευμα από τις 18:30 μ.μ. έως 21:30 μ.μ


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png