Εορταστικές εκδηλώσεις από τον Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Βαθέος.


Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Βαθέος τιμώντας την ημέρα του εορτασμού της Αγίας Τριάδος, αλλά και τον εορτασμό της Ενορίας της κοινότητας, διοργάνωσε εορταστική εκδήλωση στην οποία κυριάρχησαν οι παραδοσιακοί χοροί που απέδωσαν τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου, τα οποία εντυπωσίασαν τόσο με την αρτιότητα τους, όσο και με την εμφάνιση τους. Η εκδήλωση ξεκίνησε λίγο μετά τις 8 το απόγευμα στο προαύλιο του ενοριακού ναού, που πολύ γρήγορα γέμισε από κατοίκους της περιοχής. Η ζεστή καλοκαιρινή βραδιά και η καλή διάθεση που δημιούργησε η μουσική, αποτέλεσαν το ιδανικό μοτίβο για τη επιτυχημένη εξέλιξη της εκδήλωσης, την οποία προλόγισε η πρόεδρος του Συλλόγου.


Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Βαθέος, αποδείχθηκε για μία ακόμη φορά άριστος οικοδεσπότης, φροντίζοντας για κεράσματα και αναψυκτικά μετά το τέλος των χορευτικών. Όλοι σχολίασαν θετικότατα τις παραδοσιακές φορεσιές των κυριών που συμμετείχαν στο χορευτικό τμήμα, ενώ το παιδικό χορευτικό τμήμα του Συλλόγου έκλεψε καρδιές! Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Παναγιώτης Κουκούλης, ο οποίος απεύθυνε ένα μικρό χαιρετισμό συγχαίροντας τους διοργανωτές, η νομαρχιακή σύμβουλος κυρία Δήμητρα Στάθη Χατζίνα, ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Θεοδόσης Σακκιώτης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού κύριος Νίκος Κάτσας, μέλη του Δ.Σ. της Επαγγελματικής Ένωσης Σουβάλας, ο πρόεδρος του Τοπικού Διαμερίσματος Βαθέος, όπως επίσης εκπρόσωποι άλλων Συλλόγων και Φορέων του νησιού.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png