"Movies" από το γυμναστήριο Nama.


Για μία ακόμη φορά το γυμναστήριο Nama εξέπληξε θετικά τους εκατοντάδες φίλους του, που κατέκλυσαν χθες το βράδυ το restaurant "Ελαίας Ακτή" στην περιοχή του Φάρου. Άλλωστε επρόκειτο για την ετήσια καλοκαιρινή εκδήλωση του γυμναστηρίου Nama, που είναι θεσμός και φέτος έκλεισε έντεκα χρόνια παρουσίας. Το γυμναστήριο Nama που πολύ συχνά παρουσιάζει το κοινωνικό του πρόσωπο συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις φορέων του νησιού, χθες επιφύλασσε μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή βραδιά, καθώς η πλατφόρμα πάνω στην οποία κινήθηκε η παράσταση έπαιρνε από την λάμψη και τη γοητεία γνωστών και αγαπημένων ταινιών του κινηματογράφου. Η ευρηματικότητα, η φαντασία και η ζωντάνια συνδυάστηκαν αρμονικά με τις γεμάτες έντονα χρώματα φορεσιές, το λαμπερό μακιγιάζ και πάνω από όλα τη χαρά στα πρόσωπα των μικρών ή μεγαλύτερων σε ηλικία πρωταγωνιστών!


Το "Ελαίας Ακτή" που αποδείχθηκε μια πολύ καλή επιλογή για τη φετινή παράσταση, γέμισε πολύ γρήγορα με φίλους τους γυμναστηρίου και φυσικά με τους γονείς, που έφτασαν γεμάτοι ανυπομονησία για να παρακολουθήσουν τα παιδιά τους. Η παράσταση ξεκίνησε λίγο μετά τις 9 το βράδυ και πολύ σύντομα στο Ελαίας Ακτή δεν "έπεφτε καρφίτσα". Η θαλασσινή αύρα και οι πολύ καλές μουσικές επιλογές έκαναν το κοινό να ξεχάσει γρήγορα τα προβλήματα της καθημερινότητας και να απολαύσει τη λαμπερή βραδιά. Το ίδιο λαμπερή και οι κυρία Ευαγγελία Ρεκλείτη, ιδιοκτήτρια του γυμναστηρίου, καλωσόρισε το κοινό και παρουσίασε το πρόγραμμα της παράστασης. Οι λιλιπούτειοι πρωταγωνιστές έκλεψαν γρήγορα τις θετικές εντυπώσεις, ενώ τα βλέμματα αμέσως μετά κέρδισε ένας εντυπωσιακός John Travolta που χόρεψε σε δυνατούς γνώριμους ρυθμούς μαζί με τις συνοδούς του!



Τα μεγαλύτερα μέλη του γυμναστηρίου εκτέλεσαν δυσκολότερο πρόγραμμα και τα πήγαν μια χαρά κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού. Όπως συνηθίζει το γυμναστήριο Nama, παρουσιάζει ένα - ένα τα παιδιά που συμμετέχουν στην παράσταση, ευχαριστώντας τα με αυτόν τον τρόπο για τη συμμετοχή τους. Η κυρία Ρεκλείτη ευχαρίστησε επίσης όλους όσους συμμετείχαν στην χθεσινή παράσταση, συνεργάτες και φίλους που δούλεψαν για αυτή.

Η εκδήλωση έκλεισε με την απονομή διπλωμάτων, αλλά και δώρων σε όσους συμμετείχαν.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png