Συνέδριο για την Ευρωπαϊκή διάσταση του έργου του Ιωάννη Καποδίστρια.


Συνέδριο για την Ευρωπαϊκή διάσταση του έργου του Ιωάννη Καποδίστρια, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Δανάη χθες Κυριακή. Το συνέδριο ήταν ενταγμένο στις εκδηλώσεις του Δήμου της Αίγινας για τον Ιωάννη Καποδίστρια. Το Aegina Portal κατέγραψε το μεγαλύτερο μέρος των εργασιών του συνεδρίου και παρουσιάζει την εισαγωγική διαδικασία και τις ομιλίες στα τέσσερα videos που ακολουθούν.

Στο πρώτο video μπορείτε να δείτε την έναρξη του συνεδρίου με τον χαιρετισμό του Πρέσβη της Ουκρανίας κυρίου Βαλέριου Τσίμπουχ, του Δημάρχου της Αίγινας κυρίου Παναγιώτη Κουκούλη, του Συμβούλου της Ρωσικής Πρεσβείας κυρίου Βαλέριου Νικολάγιεφ και χαιρετισμούς πρέσβεων και άλλων προσκεκλημένων.



Το δεύτερο video περιλαμβάνει την ομιλία του κυρίου Ανδρέα Κούκου, ιστορικού - ερευνητή, ενώ το τρίτο την ομιλία του Νικόλαου Κουρκουμέλη. Στο τέταρτο video παρουσιάζουμε αποσπάσματα από τις ομιλίες των κυρίων Τσοκόπουλου, Τριγάζη, Κράους και Κοκκάλα.

{tab=video 1} {tab=video 2} {tab=video 3}
{tab=video 4}
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png