Καλλιτεχνικές κατασκευές Αιγινητών.


Ξεκίνησε τη λειτουργία της την Παρασκευή στο Λαογραφικό Μουσείο, μία έκθεση που έχει γίνει πλέον θεσμός και περιλαμβάνει Αιγινήτες δημιουργούς, που με πολύ μεράκι και φαντασία κατασκευάζουν και παρουσιάζουν χειροποίητα αντικείμενα τα οποία δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο. Η έκθεση περιλαμβάνει εκθέματα από διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα για το σπίτι, μέχρι χειροποίητα παραδοσιακά γλυκά και ποτά, αλλά και κοσμήματα και κοπανέλια που είναι αληθινά κομψοτεχνήματα. Πρόκειται για μία έκθεση μέσα από την οποία, ταλαντούχοι κάτοικοι του νησιού, βρίσκουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα έργα τους και να μας εντυπωσιάσουν με την ευαισθησία, τη φαντασία και τη δημιουργικότητα τους. Οι Αιγινήτες δημιουργοί κατασκευάζουν τα έργα τους καθ' όλη τη διάρκεια του έτους και στην καλοκαιρινή έκθεση παρουσιάζονται πάντα ανανεωμένοι.

Η έκθεση παραδοσιακών, χειροποίητων αντικειμένων, γίνεται με την υποστήριξη του Συλλόγου των Φίλων του Λαογραφικού Μουσείου, σε αυτήν συμμετέχουν δέκα ντόπιοι καλλιτέχνες, ενώ τα έργα που εκθέτουν είναι προς πώληση και μάλιστα σε πάρα πολύ προσιτές τιμές. Η έκθεση θα λειτουργεί μέχρι την Τετάρτη 29 Ιουλίου.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png