Βραδιές με παραδοσιακούς χορούς, αλλά και rock μουσική.


Κανέναν δεν άφησε δυσαρεστημένο η μουσικοχορευτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην προβλήτα του Αγίου Νικολάου, αφού περιελάμβανε τόσο παραδοσιακούς χορούς, όσο και συγκρότημα με rock μουσική. Όσο αφορά το χορευτικό κομμάτι της βραδιάς, ο Μορφωτικό Σύλλογος Κυψέλης παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς από το χορευτικό του τμήμα, ενώ ευχάριστη παρουσία ήταν η συμμετοχή του χορευτικού τμήματος από το Λαογραφικό Όμιλο Χανίων Κρήτης. Οι παραδοσιακοί χοροί και οι φορεσιές των χορευτών, τράβηξαν τα βλέμματα πολλών ξένων τουριστών που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας και έσπευσαν να τους αποθανατίσουν φωτογραφικά. Η ίδια εκδήλωση είχε παρουσιαστεί μια μέρα πριν, το Σάββατο και στην πλατεία της Κυψέλης.

Ακολούθησε rock συγκρότημα που με πολύ καλή παρουσία, κράτησε συντροφιά σε όσους είχαν κατέβει για την καθιερωμένη βραδινή βόλτα της Κυριακής στο λιμάνι της Αίγινας. Το συγκρότημα "Όλοι οι καλοί χωράνε", αυτό είναι το όνομα του συγκροτήματος, παρουσίασε ο μουσικός Γιάννης Παπαντωνίου. Η εκδήλωση ήταν υπό την Αιγίδα του Δήμου Αίγινας και μέρος του Πολιτιστικού Προγράμματος για το Καλοκαίρι 2009.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png