Καλοκαιρινό παζάρι από το Σύλλογο Γυναικών Αίγινας.


Σε μια υπέροχη καλοκαιρινή βραδιά εξελίχθηκε η πρώτη ημέρα του τριήμερου bazaar που διοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών Αίγινας από τις 24 μέχρι τις 26 Ιουλίου στην Παλαιά Προβλήτα, στο λιμάνι της Αίγινας. Τα μέλη του Συλλόγου παρουσίασαν χειροποίητα διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα καθώς παραδοσιακά γλυκά. Η έναρξη του φετινού καλοκαιρινού παζαριού του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας, "ντύθηκε" μουσικά από την ΗχοΟπτική, που μετέβαλε την υπαίθρια εκδήλωση σε ένα ζωντανό πάρτι.

Τα εκθέματα παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά και οι τιμές τους είναι εκπληκτικές. Έτσι συγκέντρωσαν και συγκεντρώνουν εκατοντάδες κατοίκους και παραθεριστές, που ήλθαν για αυτό το Σαββατοκύριακο στην Αίγινα και κάνοντας ανέμελα τη βόλτα στο λιμάνι, βρίσκονται μπροστά σε μια έκθεση που τραβάει αμέσως τα βλέμματα. Όλα τα αντικείμενα που εκθέτονται έχουν μια μοναδική καλλιτεχνική άποψη, ενώ αν τα διαλέξετε για δώρο σίγουρα θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα. Άλλωστε με αυτό τον τρόπο ενισχύεται και ο Σύλλογος Γυναικών Αίγινας που είναι ένας από τους πιο δραστήριους φορείς της Αίγινας. Το παζάρι θα διαρκέσει μέχρι και σήμερα Κυριακή.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png