Παράσταση κουκλοθέατρου για μικρούς και μεγάλους.


Μία ακόμη παιδική παράσταση επιφύλασσε για τους κατοίκους της Αίγινας το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου της Αίγινας. Πρόκειται για την παράσταση κουκλοθέατρου που έγινε χθες βράδυ στον προαύλιο χώρο του πρώτου Δημοτικού Σχολείου της Αίγινας. Ένας ονειρικός κόσμος, βγαλμένος μέσα από τα παραμύθια, με ήρωες που πάντα θυμίζουν κάτι, ξεπήδησε μέσα από τη σκηνή που στήθηκε για αυτή την πρώτη παράσταση. Πρώτη γιατί σήμερα το βράδυ η παράσταση κουκλοθέατρου θα παρουσιαστεί στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου Κυψέλης, ενώ την Παρασκευή στην παραλία της Σουβάλας. Και οι δύο παραστάσεις θα ξεκινήσουν στις 08:45 μ.μ.

Η διασκέδαση για τους μικρούς φίλους που θα την παρακολουθήσουν είναι εγγυημένη, ενώ δεν θα φανεί καθόλου αδιάφορη και στους γονείς τους. Άλλωστε πρόκειται για μια παράσταση κουκλοθέατρου που περιλαμβάνει και πληροφορίες για το πως γίνεται αυτή, τον τρόπο που κατασκευάζονται οι κούκλες, τους τρόπους που οι χαρακτήρες του έργου παίρνουν ζωή, μιλούν, κάνουν ήχους και ενθουσιάζουν το κοινό τους.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png