Έκθεση εικαστικού κοσμήματος και μικρών έργων.


Μια έκθεση αφιερωμένη στο εικαστικό κόσμημα και άλλα μικρά ή μεγαλύτερα κομψοτεχνήματα παρουσίασαν οι κυρίες Θεοδώρα Μαλεβίτη, Ελένη Πούλη, Διονυσία Τζατζαφούλη - Λύκου και Άννα Φαβούτη στην αίθουσα του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας. Η έκθεση που είχε ενταχθεί ως ένα από τα σημεία της "Διαδρομής των Καλλιτεχνών" του Aegina Fistiki Fest ξεκίνησε τη λειτουργία της στις 13 του Σεπτέμβρη και ολοκληρώνεται σήμερα Κυριακή. Μοναδικά κοσμήματα, αντικείμενα και πίνακες ζωγραφικής συμπλήρωσαν την εκθεσιακή προσπάθεια των τεσσάρων κυριών που κατάγονται ή έχουν στενούς δεσμούς με την Αίγινα.


"Έχουμε σχέση ψυχής με την Αίγινας", μας είπε μία εκ των τεσσάρων εκθετριών συμπληρώνοντας ότι "αποκομίσαμε φανταστικές εντυπώσεις και ελπίζουμε και του χρόνου να μας καλέσετε και εμείς να ανταποκριθούμε όπως πρέπει". Τα περισσότερα από τα εκθέματα έγιναν αντικείμενο θαυμασμού από τους επισκέπτες, αφού αποπνέουν συναισθηματισμό και μία ιδιαίτερη γοητεία που δεν άφησε κανέναν αδιάφορο. Ενδέχεται μελλοντικά να δούμε μία παρόμοια έκθεση των τεσσάρων κυριών στο Λαογραφικό Μουσείο.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png