"Το τι του τίποτα". Η παρουσίαση του βιβλίου της Λίζας Διονυσιάδου.


Ανάμεσα σε φίλους και ανθρώπους της τέχνης, η συγγραφέας κυρία Λίζα Διονυσιάδου παρουσίασε το καινούργιο της βιβλίο με τίτλο "Το τι του τίποτα" από τις εκδόσεις "Ροες". Η εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου έγινε στο cafe "Εν Αιγίνη" το βράδυ της Παρασκευής. Σημαντική η παρουσία του ηθοποιού κυρίου Κώστα Καστανά ο οποίος διάβασε αποσπάσματα από το βιβλίο της κυρίας Διονυσιάδου. Στην εκδήλωση συμμετείχε με ομιλία της και η καθηγήτρια της αρχιτεκτονικής σχολής του ΕΜΠ κυρία Θεανώ Φωτίου. Την έντονα ατμοσφαιρική βραδιά συμπλήρωσε με τραγούδι και μουσική ο Βασίλης Τζαβάρας. Οι καλεσμένοι της κυρίας Διονυσιάδου μετά το τέλος της παρουσίασης του βιβλίου, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν μαζί της και να συνεχίσουν την έτσι κι αλλιώς απολαυστική βραδιά.

Η συγγραφέας γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και ζει στην Αθήνα. Σπούδασε αρχιτεκτονική στη Μόσχα και έχει εκδώσει τα ακόλουθα βιβλία: "Ο καθρέπτης και άλλες ιστορίες", "Προς τα έξω", "Εν λευκώ", "Γαλάζια μηχανή".



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png