Χριστουγεννιάτικο παζάρι από το Σύλλογο Γυναικών Αίγινας.


Ξεκίνησε σήμερα το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο παζάρι του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας στο εντευκτήριο του στην οδό Ιωάννη Γκίκα. Ο χώρος ειδικά διαμορφωμένος για τις ανάγκες του παζαριού, ξεχείλισε από χριστουγεννιάτικα δώρα και στολίδια. Οι κύριες του Συλλόγου πάντα ευγενικές και χαμογελαστές, σας περιμένουν να διαλέξετε ανάμεσα σε τοπικά παραδοσιακά προϊόντα, κοσμήματα, δαντέλες, μαρμελάδες χριστουγεννιάτικα στεφάνια, κεριά και πολλά άλλα. Το παζάρι που θα διαρκέσει μόλις τρεις μέρες, για αυτό μην το αναβάλετε!

Θα πρέπει να επισημάνουμε πως ότι παρουσιάζεται στο χριστουγεννιάτικο παζάρι του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας αποτελεί χειροποίητη δημιουργία κατοίκων της Αίγινας. Όλα είναι επιμελημένα με πολύ φροντίδα και τις περισσότερες φορές είναι προϊόντα που είναι μοναδικά στην αγορά. Διακοσμητικά, αντικείμενα καθημερινής χρήσης, παραδοσιακά γλυκά και όλα όσα στολίζουν τα τραπέζια του παζαριού, είναι μία εξαιρετική επιλογή για χριστουγεννιάτικα δώρα στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι τιμές είναι πραγματικά πολύ καλές!  Αγοράζοντας προϊόντα από το χριστουγεννιάτικο παζάρι του Συλλόγου, ενισχύουμε την προσπάθεια που κάνουν τα μέλη του να αναπτύξουν μικρές μονάδες χειροποίητων τοπικών προϊόντων και παράλληλα στηρίζουμε τις προσπάθειες ενός Συλλόγου, που με τις δράσεις του είναι πάντα κοντά στα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα της Αίγινας.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png