Πέντε νέοι Αιγινήτες καλλιτέχνες εκθέτουν τα έργα τους.


Την Κυριακή στις έξι και μισή το απόγευμα, στην φιλόξενη αίθουσα του συλλόγου γυναικών Αίγινας, έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης πέντε νέων καλλιτεχνών από την Αίγινα. Ο Αντώνης Ασπράκης, η Σούλα Καμπουρογιάννη, η Σταθούλα Μαρίνη, η Κατερίνα Μπόγρη και η Ευαγγελία Χρυσοχόου εκθέτουν τις χειροποίητες δημιουργίες τους, που περιλαμβάνουν ξυλόγλυπτες κατασκευές, πίνακες ζωγραφικής, περίτεχνους καθρέπτες, φωτιστικά, πυρογραφίες και χριστουγεννιάτικα στολίδια.


Η αίθουσα του Συλλόγου γέμισε από νωρίς με νέα παιδιά, φίλους και συγγενείς των καλλιτεχνών που έσπευσαν να δώσουν τις ευχές τους για καλή επιτυχία. Μια έκθεση γεμάτη από ταλέντο και δημιουργικότητα έτοιμη να ξαφνιάσει ευχάριστα στο κέντρο της Αίγινας. Στην έκθεση υπάρχει μία πολύ μεγάλη ποικιλία από χειροποίητα έργα που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις. Έτσι το βέβαιο είναι ότι ανάμεσα σε όλα τα εκθέματα, ο επισκέπτης θα βρει κάτι που θα το επιλέξει για τον ίδιο ή για τα πρόσωπα που αγαπά. Υπάρχουν πολύ όμορφες ιδέες για τα χριστουγεννιάτικα σας δώρα, χειροποίητες και μοναδικές. Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή έως και την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου. Οι ώρες λειτουργίας είναι από τις 10 το πρωί ως τις 10 το βράδυ.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png