Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην Αγία Μαρίνα εντυπωσιάζει τους επισκέπτες του!


Με τις καλύτερες εντυπώσεις έφυγαν γονείς και παιδιά από το Χριστουγεννιάτικο Χωριό που άναψε τα γιορτινά του φώτα την παραμονή των Χριστουγέννων στην πλατεία της Αγίας Μαρίνας. Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν η Ένωση Επαγγελματιών της Αγίας Μαρίνας και του Ιδρύματος George Best Costacos, εντυπωσίασε τους μικρούς επισκέπτες του χωριού και τους γονείς τους, καθώς για λίγες ώρες όλοι έζησαν στη μαγεία του χριστουγεννιάτικου πνεύματος. Η πλατεία της Αγίας Μαρίνας ήταν γεμάτη από εκπλήξεις για τα μικρά παιδιά, που μπορούσαν να παίξουν, να φωτογραφηθούν με τον Άι Βασίλη, να ακούσουν παραμύθια, να παρακολουθήσουν χορευτικά και φυσικά να πάρουν δώρα!

<
Το ξεκίνημα της εκδήλωσης προλόγισε ο πρόεδρος του Ιδρύματος George Best Costacos, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε ότι από τους δύο φορείς της Αγίας Μαρίνας, οι κάτοικοι του νησιού θα πρέπει να περιμένουν πολλές αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις το 2010. Ακολούθησε ο πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών της Αγίας Μαρίνας κύριος Δημήτρης Ιωαννίδης, ο οποίος με τη σειρά κάλεσε όλους να συμμετέχουν στη γιορτινή ατμόσφαιρα. "Αυτό θα γίνει θεσμός και όχι μόνο αυτό, αυτό είναι το ξεκίνημα μας. Έχουμε πολλές ιδέες τις οποίες θα τις πραγματοποιήσουμε για την Αγία Μαρίνα μας με αγάπη. Όλοι μαζί, το τονίζω όλοι μαζί", είπε ο κύριος Ιωαννίδης. "Ανάβουμε το χωριό μας" είπε και εκατοντάδες λαμπιόνια φώτισαν την πλατεία της Αγίας Μαρίνας δίνοντας το σήμα για το ξεκίνημα της γιορτής.


Μουσική, γλυκά και λίγο αργότερα τα χορευτικά από το γυμναστήριο ΝΑΜΑ και παραμύθια από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Βασίλη Βασιλάκη στα παιδιά που είχαν συγκεντρωθεί, δημιούργησαν μια συνεχή ροή από δραστηριότητες που κράτησαν τον ενδιαφέρον τον μικρών επισκεπτών αμείωτο. Καθώς έπεφτε η νύχτα οι διοργανωτές είχαν φροντίσει για πυροτεχνήματα, ενώ η στιγμή που περίμεναν όλοι ήρθε προς το τέλος με τον Άγιος Βασίλη να μοιράζει δώρα στους επισκέπτες του Χριστουγεννιάτικου Χωριού.

Συγχαρητήρια στους φορείς που διοργάνωσαν την εκδήλωση. Χρόνια πολλά με υγεία και του χρόνου!

Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png