Παιδική γιορτή και χαρούμενη ατμόσφαιρα στην Κυψέλη.


Ώρες χαράς και κεφιού επιφύλασσε για τα μικρά παιδιά της περιοχής, το γιορτινό πάρτι που διοργάνωσε το Τοπικό Συμβούλιο και το Πνευματικό Κέντρο της Κυψέλης. Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 2 το μεσημέρι και γρήγορα τα παιδιά που μένουν στην Κυψέλη έδωσαν δυναμικό παρόν! Στην πόρτα βρισκόταν η γλυκύτατη δεσποινίδα Mini Mouse που καλωσόριζε όσους θα συμμετείχαν σε αυτό, ενώ αργότερα δεν παρέλειψε να χορέψει και να φωτογραφηθεί με τα παιδιά. Το πάρτι είχε αρχικά προγραμματιστεί να γίνει στην πλατεία της Κυψέλης, όμως ο δυνατός αέρας σήμερα δεν το επέτρεψε.


Ο εσωτερικός χώρος του Πνευματικού Κέντρου είχε μετατραπεί σε έναν ατελείωτο παιχνιδότοπο, με μαλλί της γριάς, παιχνίδια με μπαλόνια, face painting, τραγούδι και χορό με τα ξωτικά του Άι Βασίλη και πολλά - πολλά ακόμη. Τα μικρά παιδιά και οι γονείς τους που τα συνόδευαν, συμμετείχαν στην χαρούμενη ατμόσφαιρα, ενώ το ίδιο ενθουσιασμένος ήταν και ο πρόεδρος του Τοπικού Διαμερίσματος της Κυψέλης κύριος Νίκος Μαρίνος, που φρόντισε ώστε να μη λείψει τίποτα από κανέναν. Και του χρόνου!

Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png