Ο Μεσαγρός υποδέχεται τον καινούργιο Χρόνο με πυροτεχνήματα, μουσική και ευχές.


Με πυροτεχνήματα, μουσική και ευχές υποδέχθηκε ο Μεσαγρός τον καινούργιο χρόνο. Ο Πολιτιστικός και Διασωστικός Σύλλογος Μεσαγρού και Αγίας Μαρίνας, διοργάνωσε για την αλλαγή του χρόνου ένα πάρτι δρόμου, το οποίο σημείωσε μεγάλη επιτυχία, καθώς οι πολύ καλές καιρικές συνθήκες και η συμμετοχή των κατοίκων της περιοχής, βοήθησαν στην υλοποίηση του. Έτσι στην περιοχή της "Γέφυρας", απέναντι από το κτίριο του Πνευματικού Κέντρου συγκεντρώθηκαν από νωρίς άνθρωποι κάθε ηλικίας, με μοναδικό σκοπό να ανταλλάξουν ευχές, να διασκεδάσουν, να δουν τα πυροτεχνήματα και φυσικά να περάσουν μια βραδιά μακριά από τα συνηθισμένα.

Οι διοργανωτές είχαν φροντίσει για όλα: υπήρχε χριστουγεννιάτικος διάκοσμος, πολύ καλή μουσική, κεράσματα, ποτά, ψησταριές, πυροτεχνήματα και ότι άλλο θα μπορούσε να δημιουργήσει τις συνθήκες για να ολοκληρωθεί με επιτυχία αυτή η βραδιά. Ο κόσμος συμμετείχε σε αυτή την πρωτοβουλία, ίσως γιατί έδωσε πάνω από όλα την ευκαιρία της συνεύρεσης ανάμεσα σε φίλους και γνωστούς, μια ημέρα που παραδοσιακά οι περισσότεροι την περνούν σπίτι.


Λίγα δευτερόλεπτα πριν την αλλαγή του χρόνου όλοι ξεκίνησαν να μετρούν αντίστροφα ενώ τα φώτα έσβησαν. Φωνές ενθουσιασμού και πυροτεχνήματα σηματοδότησαν την αλλαγή του χρόνου, ενώ οι ευχές, τα φιλιά και τα χαμόγελα έδωσαν πραγματικό νόημα στην πρωτοβουλία των κατοίκων της περιοχής. Λίγο αργότερα ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου του Μεσαγρού κύριος Νίκος Τζίτζης ξεκίνησε τη διαδικασία της κοπής τη πρωτοχρονιάτικης πίτας, μαζί με τα μέλη του διοργανωτή Συλλόγου.

Η ελληνική μουσική που ακολούθησε, προκαλούσε σε χορό και διασκέδαση. Η διοργάνωση ήταν υπό την αιγίδα του Δήμου Αίγινας. Χρόνια πολλά, με υγεία! Και του χρόνου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png