Ο Σύλλογος Φίλων του Λαογραφικού Μουσείου Αίγινας κόβει την πίτα του.


Ένας από τους πιο δραστήριους φορείς του νησιού, ο Σύλλογος Φίλων του Λαογραφικού Μουσείου της Αίγινας, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το Σάββατο το απόγευμα στο φυσικό του χώρο, την αίθουσα του Λαογραφικού Μουσείου. Ο Σύλλογος που όλα αυτά τα χρόνια καταφέρνει με ζήλο να διαφυλάξει, να διατηρήσει, να προβάλει και να παρουσιάσει τα λαογραφικά δεδομένα της Αίγινας, έχει καταφέρει να μεταφέρει πάνω του το άρωμα και το κύρος της παλιάς Αίγινας, μένοντας μόνιμα αφυπνισμένος στις εξελίξεις και τις ανάγκες του νησιού. Ο πρόεδρος του, ο κύριος Κώστας Γαλάνης, μαζί με το διοικητικό συμβούλιο, τα μέλη και τους φίλους ήταν εκεί, για να ευχηθούν για την καινούργια χρονιά.

Ο κύριος Κώστας Γαλάνης μιλά στο Aegina Portal:


Ο κύριος Κώστας Γαλάνης καλωσόρισε τους φίλους του Συλλόγου που κατέκλυσαν με την παρουσία τους την αίθουσα του Λαογραφικού, ευχήθηκε σε όλους και προλόγισε την εργασία της εκπαιδευτικού κυρίας Άννας Ρόδη, για το περιεχόμενο της οποίας μας μιλά στο δεύτερο video που συνοδεύει το άρθρο. Η εργασία της κυρίας Ρόδη είναι ψηφιοποιημένη σε μορφή dvd και πωλείται στην τιμή των οκτώ ευρώ με στόχο εκτός των εκπαιδευτικών σκοπών της, να συνεισφέρει οικονομικά στις δράσεις του Συλλόγου.

Η κυρία Άννα Ρόδη μιλά στο Aegina Portal:


Λίγο αργότερα ο πρόεδρος του Συλλόγου κύριος Κώστας Γαλάνης μέσα σε ένα ζεστό και αισιόδοξο κλίμα, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Το φλουρί το κέρδισε η πρώην εκπαιδευτικός και ζωγράφος κυρία Ελένη Κάτσα, που έδειξε πραγματικά να απολαμβάνει αυτό το σημάδι καλοτυχίας για τη νέα χρονιά! Οι Φίλοι του Λαογραφικού είχαν φροντίσει και για το μπουφέ που ακολούθησε, δίνοντας ευκαιρία για χαλαρή συζήτηση και ευχές.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png