Αποκριάτικο πάρτι στον Πύργο του Μαρκέλου με μεγάλη προσέλευση και συμμετοχή!


Με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση κατοίκων και επισκεπτών της Αίγινας ολοκληρώθηκε αργά το μεσημέρι το αποκριάτικο πάρτι που συνδιοργάνωσε το Ίδρυμα George Best Costacos, το γυμναστήριο ΝΑΜΑ και τα Fun Toys υπό την Αιγίδα του Δήμου Αίγινας. Ευτυχώς ο ουρανός, αν και κατά το μεγαλύτερο μέρος του ήταν νεφοσκεπής, δεν έδειξε ότι θα γίνει και βροχερός και έτσι το μεγάλο αποκριάτικο πάρτι, που ήταν πολύ καλά οργανωμένο και προετοιμασμένο εξελίχθηκε όπως έπρεπε, με κέφι και χαρούμενη διάθεση!


Οι διοργανωτές δεν άφησαν τίποτα στην τύχη και έτσι ο προαύλιος χώρος στον Πύργο του Μαρκέλου έγινε ένα μεγάλο σκηνικό για αποκριάτικη γιορτή και ξεφάντωμα. Είναι από τις περιπτώσεις που αν και το πάρτι προορίζεται για παιδιά, οι γονείς που είναι μαζί τους διασκεδάζουν ακόμη περισσότερο! Μπαλόνια, πολύχρωμες σημαίες, πολύ καλές μουσικές επιλογές, κεράσματα, τραγούδι και χορός συνέθεσαν την επιτυχημένη εκδήλωση. Παρουσιαστές και συντονιστές η κυρία Ευαγγελία Ρεκλείτη ιδιοκτήτρια του γυμναστηρίου ΝΑΜΑ και ο κύριος Νίκος Κωστάκος για το Ίδρυμα George Best Costacos έδωσαν τον τόνο στο πάρτι, κάνοντας μικρούς και μεγάλους να συμμετέχουν στην γιορτή.


Παιχνίδια, δώρα και ο κλόουν Γιώργος Μαρίνος να γίνεται ο αγαπημένος των μικρών παιδιών, έδωσαν τη σκυτάλη στα χορευτικά από τα τμήματα του γυμναστηρίου ΝΑΜΑ και του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας, που για μία ακόμη φορά αποδείχθηκαν πολύ δραστήριες συνεισφέροντας με όποιο τρόπο μπορούσαν. Τέλος ανάρπαστο έγινε το face painting καθώς μικροί και μεγάλοι έσπευσαν να το δοκιμάσουν! Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής της Α' Πειραιά κύριος Δημήτρης Καρύδης, ο Δήμαρχος της Αίγινας κύριος Παναγιώτης Κουκούλης, ο αντιδήμαρχος κύριος Γιάννης Πούντος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κύριος Νεκτάριος Λεούσης, ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Σάκης Σακκιώτης και φυσικά εκπρόσωποι φορέων του νησιού και πλήθος κόσμου.