Κούλουμα στην παραλία της Αγίας Μαρίνας.


Ιδιαίτερα εντυπωσιακό αποδείχθηκε το σκηνικό που δημιουργήθηκε στην πλαζ της Αγίας Μαρίνας για τον εορτασμό της Καθαρής Δευτέρας και του πετάγματος των χαρταετών. Η φυσική ομορφιά του τοπίου και η ηλιόλουστη κατά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρα έκανε την επιλογή της τοποθεσίας ιδανική. Αυτό άλλωστε φάνηκε και από την προσέλευση του κόσμου που αποφάσισαν να γιορτάσουν στην Αγία Μαρίνα τα κούλουμα. Έτσι από νωρίς ο Πολιτιστικός και Διασωστικός Σύλλογος Μεσαγρού - Αγίας Μαρίνας, που ήταν και ο φορέας τη διοργάνωσης, τοποθέτησε καθίσματα στον πεζόδρομο πάνω από την πλαζ, καθώς και μπουφέ με πατροπαράδοτα εδέσματα.


Πολύχρωμοι χαρταετοί και διάφορα σχέδια και σχήματα, έκαναν την εμφάνιση τους στο υπέροχο μοτίβο που δημιουργούσε η γαλάζια θάλασσα και ο ουρανός. Κάποιοι τα κατάφεραν αμέσως, κάποιοι παιδεύτηκαν λίγο, ενώ άλλοι έγιναν ένα μεγάλο κουβάρι με την καλούμα! Όλοι όμως το απόλαυσαν και αφού οι χαρταετοί τελικά ανέβηκαν ψηλά, ήρθε η ευκαιρία για κουβέντα, φαγητό, χαλάρωση και μικρές βόλτες στην παραλία που όπως αποδείχθηκε όλοι είχαν ανάγκη. Ο κόσμος συνέχισε να προσέρχεται μέχρι και μετά το μεσημέρι και όπως φάνηκε από τη σημερινή επιτυχημένη εκδήλωση, η πλαζ θα φιλοξενεί κάθε χρόνο ανήμερα της Καθαρής Δευτέρας όλο και περισσότερους επισκέπτες!



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png