Κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο Πεσόντων.


Η ηλιόλουστη μέρα σήμερα στην Αίγινα βοήθησε ώστε να πραγματοποιηθούν με επιτυχία οι προγραμματισμένες επετειακές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου. Έτσι μετά τη Δοξολογία στη Μητρόπολη της Αίγινας ακολούθησε η συγκέντρωση στο μνημείο Ηρώο Πεσόντων, όπου αφού εψάλει τρισάγιο, μετά το τέλος του οποίου παιάνισε η Δημοτική Φιλαρμονική. Ακολούθως ο τελετάρχης κύριος Θεόδωρος Λορέντζος ξεκίνησε την αναγγελία των φορέων του νησιού που είχαν προγραμματίσει να συμμετάσχουν στην κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο Πεσόντων.

Στο video που ακολουθεί δείτε την κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο Πεσόντων:


Η πρώτη κατάθεση έγινε από το Δήμαρχο Αίγινας κύριο Παναγιώτη Κουκούλη, ενώ ακολούθησαν καταθέσεις από εκπροσώπους των αρχών του νησιού, των σωμάτων ασφαλείας, κομμάτων, φορέων και των μαθητών των σχολείων του νησιού. Μετά το πέρας της κατάθεσης στεφάνων ο τελετάρχης κύριος Θεόδωρος Λορέντζος έδωσε το παράγγελμα για ενός λεπτού σιγή. Ακολούθησε ο Εθνικός Ύμνος από τη Δημοτική Φιλαρμονική, ο οποίος σηματοδότησε το τέλος της επετειακής εκδήλωσης και την έναρξη της μαθητικής παρέλασης στην παραλία της Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png