Η εντυπωσιακή παρουσίαση του Δημήτρη Γκαλών και Γιώργου Βανδώρου, στο πλαίσιο της έκθεσης "Τα Ιστορικά Ναυάγια της Αίγινας 1941-42".


Η έκθεση με τίτλο: "Τα Ιστορικά Ναυάγια της Αίγινας 1941-42" ξεκίνησε τη λειτουργία της χθες και θα διαρκέσει μέχρι τις 7 Ιουλίου. Η έκθεση πραγματοποιείται στο Λαογραφικό Μουσείο, διοργανώθηκε από την Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αίγινας, με επιμελητή τον ερευνητή Δημήτρη Γκαλών και παρουσιάζεται σε δίγλωσσα banners φωτογραφικό υλικό του ιδίου, του Κώστα Μυλωνάκη, του Derk Remmers. Επίσης video του Ερρίκου Κρανιδιώτη και Αντώνη Γράφα.



Ο Δημήτρη Γκαλών μιλώντας δύο μέρες πριν στο Aegina Portal, περιέγραψε το θέμα της έκθεσης και τους στόχους της. Περισσότερα μπορείτε να δείτε εδώ.
 
Χθες το βράδυ στην αυλή του Λαογραφικού, πραγματοποιήθηκε μία ενδιαφέρουσα παρουσίαση του θέματος, με εισηγητές τον Δημήτρη Γκαλών και τον συνεργάτη του Γιώργο Βανδώρο, εκπαιδευτή τεχνικών καταδύσεων. Την παρουσίαση, ένα μέρος της οποίας μπορείτε να δείτε στο video, προλόγισε η πρόεδρος του Φεστιβάλ Φιστικιού Αίγινας κ. Μαριλένα Γιαννούλη και χαιρέτησε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας και πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Νίκος Πτερούδης.
 
Την εκδήλωση παρακολούθησαν, επίσης, ο κ. Στέλιος Θεριανός, πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, η αντιδήμαρχος κ. Μαίρη Κουκούλη, ο κ. Γιώργος Καλόφωνος πρόεδρος του  Εφορευτικού Συμβουλίου της Καποδιστριακής Δημόσιας Βιβλιοθήκης Αίγινας και το κοινό που παρακολούθησε την παρουσίαση με αμείωτο ενδιαφέρον.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png