"Η Κιβωτός των Ζώων". Η Αίγινα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων!

DSC_0008-ekthesi-laografiko.JPG

Με την εικαστική έκθεση "Η Κιβωτός των Ζώων" στο Λαογραφικό Μουσείο, ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα, το εξαήμερο ευαισθητοποίησης για την φροντίδα και την ευζωία των ζώων, που διοργανώνει ο Τομέας Περιβάλλοντος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αίγινας, σε συνεργασία με φιλοζωικούς φορείς, κτηνιάτρους και το Δήμο της Αίγινας.  


Η έκθεση που εγκαινιάστηκε σήμερα, 4 Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Ζώων, αποτελεί την πρώτη από μία σειρά εκδηλώσεων, με δραστηριότητες για τα παιδιά, όπως εργαστήρι ζωγραφικής και θεατρικό παιχνίδι, προβολές, ομιλίες, εισηγήσεις και άλλα. 

Στην έκθεση "Η Κιβωτός των Ζώων", εκθέτουν οι: Γιάννης Αδαμάκης, Νεκτάριος Αποσπόρης, Μαίρη Γαλάνη-Κρητικού, Μαρία Γρηγορίου, Καλλιόπη Κοπανίτσα, Παναγιώτης Μαρίνης, Γεωργία Μπλιάτσου, Γιώργος Σκλάβαινας, Παναγιώτης Σκλάβαινας, Παναγιώτης Τούντας και άλλοι. Την επιμέλεια της έκθεσης έχει κάνει η Ίρις Κρητικού, Ιστορικός Τέχνης - Ανεξάρτητη Επιμελήτρια. 

Για το πρόγραμμα των δράσεων μίλησε στο Aegina Portal η κ. Ελένη Μαρίνη, υπεύθυνη του Τομέα Περιβάλλοντος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αίγινας.  

Διάρκεια έκθεσης: Τρίτη 4 - Κυριακή 9 Οκτωβρίου Ώρες λειτουργίας: 11:00-13:00 & 17:30-19:30. Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα αναλυτικά εδώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png