Εκδήλωση για την ημέρα της Μητέρας από το Μορφωτικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο Βαθέος.


Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η εκδήλωση για την ημέρα της Μητέρας που πραγματοποίησε ο Μορφωτικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Βαθέος. Η εκδήλωση που ξεκίνησε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα περιελάμβανε ομιλίες, ποιήματα, θεατρικό και φυσικά τραγούδι. Η εκδήλωση έγινε στο παλιό δημοτικό σχολείο του Βαθέος, το οποίο γέμισε γρήγορα από κατοίκους της περιοχής και γονείς των μαθητών που συμμετείχαν σε αυτή. Η ατμόσφαιρα ζεστή, γεμάτη από τον αυθορμητισμό που μεταφέρουν τα παιδιά κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον.


Η πρόεδρος του Συλλόγου κυρία Μαρία Λυκούρη χαιρέτησε την εκδήλωση, κάνοντας μια αναφορά τόσο στην εορτή της μητέρας, όσο και στους σύνθετους ρόλους που η ίδια αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας καθημερινά. Η ομιλία με τίτλο "Η αξία της Μάνας στη ζωή μας από την κυρία Τσούρη που ακολούθησε παρουσίασε όλες εκείνες τις πτυχές που συνθέτουν την έννοια της μάνας. Οι κυρίες Λαζάρου, Λυκούρη, Στενάκη, Πετρίτη και Σκούλου απάγγειλαν ποιήματα, ενώ τα παιδιά από το παιδικό χορευτικό τμήμα του Συλλόγου έπαιξαν το θεατρικό έργο "Η λουλουδένια".



Μετά το τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε μπουφές με κεράσματα. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η νομαρχιακή σύμβουλος κυρία Στάθη Χατζίνα, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Βαθέος κύριος Δημήτρης Κασιμάκης, η δημοτική σύμβουλος κυρία Σοφία Πετρίτου, ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Σάκης Σακκιώτης, ο πρώην δήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος κύριος Δημήτρης Μούρτζης, ο αντιπρόεδρος της Επαγγελματικής Ένωσης Σουβάλας κύριος Χριστόφορος Χριστοφόρου, η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας κυρία Αλυφαντή και η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αφαία κυρία Βάρτζελη, ο πρόεδρος του Μορφωτικού - Πολιτιστικού Συλλόγου Κυψέλης κύριος Μουτσάτσος και πλήθος κόσμου.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png