"Θερινές σκέψεις περί έρωτος. Μάγος Έρως Μέγας". Από το Σύλλογο Γυναικών "Η Αφαία".


Μία εκδήλωση με περιεχόμενο που είναι η αλήθεια δεν έχουμε την ευκαιρία να βλέπουμε συχνά, διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Αίγινας "Η Αφαία". Η εκδήλωση είχε τον χαρακτηριστικό τίτλο "Θερινές σκέψεις περί έρωτος. Μάγος Έρως Μέγας", έγινε στην αυλή του Λαογραφικού Μουσείου χθες βράδυ, ενώ την εκδήλωση παρουσίασαν η συγγραφέας κυρία Σοφία Μαντούβαλου και η ηθοποιός κυρία Άννα Γεραλή. Η εκδήλωση ξεκίνησε με το χαιρετισμό της προέδρου του Συλλόγου κυρίας Βάντας Βάρτζελη, που αφού καλωσόρισε το κοινό, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις κυρίες Μαντούβαλου και Γεραλή. Ευχαρίστησε επίσης τον πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων του Λαογραφικού Μουσείου κύριο Κώστα Γαλάνη για την παραχώρηση του χώρου, καθώς επίσης και τον υπάλληλο του δήμου Σωκράτη Σάββα ο οποίος βοήθησε σημαντικά στην οργάνωση της βραδιάς. Χαιρέτησε το δημοτικό σύμβουλο κύριο Σάκη Σακκιώτη και τον πρόεδρο του Μορφωτικού Συλλόγου κύριο Βασίλη Μουσουλέα για την παρουσία τους, ενώ για την επιλογή του θέματος είπε χαρακτηριστικά ότι "το θέμα νομίζουμε πως είναι κάπως πρωτότυπο και ενδιαφέρει όλους, χωρίς να έχει σημασία η ηλικία."


Με τη σειρά της η κυρία Σοφία Μαντουβάλου ευχαρίστησε το Σύλλογο για την πρόσκληση και υπογράμμισε πως "μας δίνεται η ευκαιρία να μιλήσουμε να επικοινωνήσουμε να μιλήσουμε για τον έρωτα". Αφιέρωσε αυτή την εκδήλωση στη μνήμη του Σπύρου Ντόριζα. Αν και η ιδέα για τη χθεσινή εκδήλωση αρχικά είχε άλλο θέμα, η συνάντηση της συγγραφέας με ένα νέο αγόρι σε ένα ταξί, ανέτρεψε τα αρχικά σχέδια. Οι στίχοι ενός ερωτικού τραγουδιού που ακουγόταν στο ταξί, έκανα τον νέο να εκφράσει την απόψη πως ο έρωτας έχει πια χαθεί. Με ιδιαίτερο τρόπο τροφοδότησε τη βραδιά η πρόσκληση των διοργανωτών το κοινό να συμπληρώσει κάποιες ερωτήσεις σε ένα έντυπο που μοιράστηκε. Οι ερωτήσεις ήταν: Ο έρωτάς μοιάζει με... Μυρίζει σαν... Ακούγεται όπως... Έχει γεύση... Τον αγγίζω και... Αργότερα να χαρτάκια συγκεντρώθηκαν και διαβάστηκαν από τις δύο ομιλήτριες, έτσι άκουσαν όλοι πόσο ξεχωριστός είναι για τον καθένα ο έρωτας. Επίσης καλάθια με μήλα δόθηκαν σε όσους από το κοινό δήλωσαν πως θέλουν να ερωτευτούν ή θέλουν να ενισχύσουν τον έρωτα τους!

Το ραντεβού ανανεώθηκε για μια επόμενη εκδήλωση, με την συμμετοχή όλων σε ένα καινούριο θέμα. Οι κυρίες του Συλλόγου πρόσφεραν λουλούδια στις κυρίες Σοφία Μαντούβαλου και την Άννα Γεραλή.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png