Μουσική εκδήλωση για την ενίσχυση του Νοσοκομείου Αίγινας.


Μουσική εκδήλωση πραγματοποίησε σήμερα το βράδυ ο Σύλλογος Γυναικών Αίγινας με σκοπό την ενίσχυση του Νοσοκομείου "Άγιος Διονύσιος". Η καλοκαιρινή βραδιά στην αυλή του Λαογραφικού Μουσείου όπου και έγινε η συναυλία μουσικής και τραγουδιού, γέμισε με νότες και έργα των Χατζιδάκι, Λοίζου, Θεοδωράκη και άλλων μεγάλων συνθετών. Η βραδιά ξεκίνησε με το χαιρετισμό της προέδρου του Συλλόγου κυρίας Φλώρας Αλυφαντή, ενώ μουσικά με τον πατέρα Ελευθέριο Κουμασίδη στο πιάνο και τη νεαρή Ίριδα Βασιλάκη στο φλάουτο και συνεχίστηκε με τον Ηλία Καπάνταη και την Αλεξάνδρα Καπάνταη, που κάθε φορά ανεβάζουν τον πήχη ψηλότερα εντυπωσιάζοντας το κοινό, το οποίο δεν σταμάτησε να τους χειροκροτεί ενθουσιασμένο. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με τις εξαιρετικές όπως πάντα Ειρήνη Κουνάδη και την Αρετή Πηγιαδίτη που τη συνόδευσε με το μαντολίνο της, να ερμηνεύει "Χάρτινο το φεγγαράκι", "Μην τον ρωτάς τον ουρανό" και άλλα αγαπημένα τραγούδια, παρασύροντας το κοινό να τραγουδήσει μαζί τους.

"Όσοι προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο, όσοι προσφέρουν στο συνάνθρωπο τους αυτοί είναι άγιοι" είπε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας Σπετσών και Αιγίνης κύριος Εφραίμ Στενάκης, στο σύντομο χαιρετισμό του μετά το τέλος της εκδήλωσης, επαινώντας το έργο του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας, του Λαογραφικού Μουσείου και του νοσοκομείου, ενώ συνεχάρη τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν. Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑ και δημοτικός σύμβουλος κύριος Νίκος Πούντος, η δημοτική σύμβουλος κυρία Σοφία Πετρίτου, ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του νοσοκομείου κύριος Βελιώτης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του Λαογραφικού Μουσείου κύριος Κώστας Γαλάνης, ο πρόεδρος του Ιδρύματος Ανδρέα Δ. Καψάλη κύριος Δημήτρης Καψάλης, κληρικοί και κάτοικοι του νησιού που θέλησαν με αυτό τον τρόπο συνεισφέρουν στο νοσοκομείο, αλλά και να τιμήσουν τους Αιγινήτες μουσικούς και τραγουδιστές και το Σύλλογο που διοργάνωσε την εκδήλωση.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png