Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η επιτυχία του καλοκαιρινού bazaar από το Σύλλογο Γυναικών Αίγινας.


Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η επιτυχία του καλοκαιρινού bazaar από το Σύλλογο Γυναικών Αίγινας που πραγματοποιήθηκε από την Παρασκευή 23 μέχρι και την Κυριακή 25 Ιουλίου. Για μία ακόμη φορά τα μέλη του Συλλόγου απέδειξαν με τη διοργάνωση τους που έλαβε χώρα στην Παλαιά Προβλήτα, στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας ότι οι εκδηλώσεις τους είτε αφορούν πολιτιστικές εκδηλώσεις, είτε ένα bazaar με παραδοσιακές γεύσεις και δώρα, γίνονται θεσμός και κάθε φορά είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Η ανταπόκριση των επισκεπτών του bazaar ήταν τόσο μεγάλη, ώστε κυριολεκτικά στους πάγκους δεν απέμεινε τίποτα. Ο συνδυασμός των εξαιρετικών χειροποίητων προϊόντων, των καλών τιμών, αλλά πάνω από όλα το φιλικό χαμόγελο με το οποίο υποδέχονταν τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας τους επισκέπτες αποτέλεσε έναν άκρος αποδοτικό συνδυασμό. Άλλωστε το καθιερωμένο πλέον καλοκαιρινό παζάρι του Συλλόγου αποτελεί έναν αναγκαίο πόρο για τις πολυποίκιλες πολιτιστικές του δραστηριότητες.


Φιστίκια και γλυκά φιστικιού, μαρμελάδες, αυθεντικό εξαιρετικής ποιότητας μέλι, παραδοσιακά γλυκά και εδέσματα, σπιτικές λεμονάδες, ντόπια τυροκομικά προϊόντα που έγιναν ανάρπαστα, εξαιρετικής ποιότητας χειροτεχνήματα, δαντέλες και κοπανέλια, χειροποίητα χρηστικά και διακοσμητικά αντικείμενα, κοσμήματα, ακόμη και πίνακες ζωγραφικής συνέθεσαν ένα πολύχρωμο μοτίβο που αγαπήθηκε πραγματικά από τους επισκέπτες του παζαριού! Το Σάββατο μάλιστα η κίνηση ήταν τόσο μεγάλη που στην παλιά προβλήτα έμοιαζε σαν να έχει στηθεί μια γιορτή. Οι εκθέτες έμειναν ικανοποιημένοι και τα μέλη του Συλλόγου σχεδιάζουν ήδη την επόμενη τους παρουσία στα πολιτιστικά πράγματα του νησιού.

Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png