Διαγωνισμός graffiti στην πλαζ της Αγίας Μαρίνας.


Νεανικός και άκρως αυθόρμητος ο διαγωνισμός graffiti που οργανώθηκε στην πλαζ της Αγίας Μαρίνας το απόγευμα του Σαββάτου. Σε αυτόν συμμετείχαν δεκαπέντε graffitiers που δημιούργησαν αντίστοιχα δεκαπέντε έργα graffiti. Εξοπλισμένοι με πολύχρωμα spray έδωσαν τη δική τους εκδοχή για τα πράγματα που τους απασχολούν, για όσα βλέπουν γύρω τους, για όσα ήθελαν να εκφράσουν μέσα από την τέχνη τους. Η ατμόσφαιρα καθαρά καλοκαιρινή, με την πλαζ έδωσε την ευκαιρία στους λουόμενους που βρίσκονταν στην περιοχή να δουν από κοντά τον τρόπο που γίνεται ένα graffiti, να μιλήσουν με τους δημιουργούς του και φυσικά να δουν ολοκληρωμένες τις δουλειές τους.

Οι νεαροί δημιουργοί ήρθαν στο νησί από την Αθήνα, αλλά και άλλα μέρη της Ελλάδας. Το μέλλον θα δείξει αν αυτή η μορφή έκφρασης μπορεί να λειτουργήσει έχοντας μια συνέχεια για την εκδήλωση του Σαββάτου και να συνεχίσει συγκεντρώνοντας περισσότερες συμμετοχές. Τα graffiti έγιναν σε ένα τσιμεντένιο τοιχίο που βρίσκεται στην είσοδο της πλαζ της Αγίας Μαρίνας. Το event περιελάμβανε μουσική και δώρα.

Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png