Έκθεση Αιγινήτικων προϊόντων και καλλιτεχνημάτων στο Λαογραφικό.


Για μία ακόμη χρονιά καλλιτέχνες από την Αίγινα, πραγματοποιούν την καθιερωμένη καλοκαιρινή τους έκθεση στο Λαογραφικό. Η έκθεση φέτος είναι καλύτερη από κάθε χρονιά, καθώς παρουσιάζεται μια πληθώρα υπέροχων χειροποίητων αντικειμένων, που κερδίζουν άμεσα την προσοχή του επισκέπτη. Η έκθεση είναι πολύχρωμη, φωτεινή, έχει λαογραφικά στοιχεία, περιλαμβάνει μοναδικά διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα και αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για την αγορά ενός δώρου. Κοντά στα χειροτεχνήματα και τα παραδοσιακά αντικείμενα, το ενδιαφέρον κερδίζουν τα γλυκά και τα άλλα προϊόντα τοπικής γεύσης, που έχουν παρασκευάσει με ιδιαίτερη φροντίδα τα μέλη του Συλλόγου Φίλων του Λαογραφικού Μουσείου Αίγινας για την ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου.


Η έκθεση ξεκίνησε τη λειτουργία την Παρασκευή 30 Ιουλίου και θα διαρκέσει μέχρι και την Τετάρτη 11 Αυγούστου. Φορέας της διοργάνωσης είναι ο Σύλλογος Φίλων του Λαογραφικού Μουσείου Αίγινας και αποτελεί μία άριστη ευκαιρία για τους κατοίκους ή του παραθεριστές του νησιού να έρθουν σε επαφή με τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις και προτάσεις ντόπιων καλλιτεχνών, που συχνά εκπλήσσουν με τη δημιουργικότητα τους. Στην έκθεση συμμετέχουν δέκα εκθέτες και έξι μέλη του Συλλόγου, που συνεισφέρουν με αυτόν τον τρόπο στο έργο του.

Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png