10 χρόνια κυκλοφορίας του περιοδικού "Η Αιγιναία".


Στις αρχές Αυγούστου κυκλοφορεί το 18ο τεύχος της Αιγιναίας, που συμπίπτει με τα 10 χρόνια κυκλοφορίας του περιοδικού (2000-2010). Το τεύχος έχει επετειακό χαρακτήρα και είναι  αφιερωμένο εξ ολοκλήρου στους λογοτέχνες και τους εικαστικούς που συνέδεσαν τη ζωή και το έργο τους με την Αίγινα. Την επιμέλεια των αφιερωμάτων έχουν ο γνωστός ποιητής Θανάσης Θ. Νιάρχος και η συμπατριώτισσά μας, κριτικός τέχνης, Ίρις Κρητικού.

Με την ευκαιρία αυτή, η Συντακτική Επιτροπή του περιοδικού διοργανώνει την Τετάρτη, 11 Αυγούστου, στις 9.00 μ.μ. εκδήλωση στην αυλή του Λαογραφικού Μουσείου Αίγινας, κατά την οποία θα προβληθεί ταινία για το μεγάλο ζωγράφο Γιάννη Μόραλη, σε παραγωγή Θάνου Λαμπρόπουλου και σκηνοθεσία Στέλιου Χαραλαμπόπουλου. Θα επακολουθήσει συζήτηση με τη συμμετοχή των δημιουργών της ταινίας και του σκηνοθέτη Μάνου Ζαχαρία. Στο τέλος της εκδήλωσης, θα έχουμε τη χαρά να σας παραθέσουμε μπουφέ.

Σημείωση: Η εκδήλωση γίνεται αντί της προαναγγελθείσης μουσικής βραδιάς στον Άγιο Νικόλα το Θαλασσινό.

Με τιμή
Η Συντακτική Επιτροπή της  Αιγιναίας
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png