Μουσική βραδιά στο λιμάνι της Βαγίας.


Μία ακόμη γιορτή το απόγευμα της Πέμπτης, αυτή τη φορά στο εκκλησάκι της Βαγίας, που πανηγύριζε κι αυτό λόγω της ημέρας. Δεκάδες οι προσκυνητές, κάτοικοι της περιοχής και παραθεριστές που παρακολούθησαν τον εσπερινό. Ωστόσο η γιορτινή ατμόσφαιρα συμπληρώθηκε με μία εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Επιτροπής Πολιτιστικών του Τοπικού Διαμερίσματος Μεσαγρού. Έτσι στο πανέμορφο λιμανάκι της Βαγίας στήθηκαν τα τραπέζια με τα κεράσματα, την ψησταριά και συνοδεία μουσικής η εκδήλωση ξεκίνησε μετά από τον χαιρετισμό του προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου του Μεσαγρού κυρίου Νίκου Τζίτζη.

"Συνεχίζοντας το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων, το Τοπικό Διαμέρισμα Μεσαγρού σε συνεργασία με το Δήμο της Αίγινας και το Ναυτικό Όμιλο της Βαγίας, πραγματοποιούν αυτή τη διαφορετική εκδήλωση σε σύγκριση με κάποιες άλλες. Είναι μια εκδήλωση παρέας, μια εκδήλωση συζήτησης, μια εκδήλωση εκτόνωσης από την καθημερινότητα, που θα μας δώσει τη δυνατότητα να συζητήσουμε μεταξύ μας τα διάφορα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουμε.


Στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων, έχουμε προγραμματίσει και άλλες, όπως αυτές στην Αγία Μαρίνα που θα γίνει στα πλαίσια του Aegina Fistiki Fest στις 27 Αυγούστου και θα συνεχιστεί το Σαββατοκύριακο 28 και 29. Ευχαριστούμε πολύ το Δήμο της Αίγινα για τη συνεργασία και όσους παρευρίσκονται σήμερα εδώ μαζί μας". Αυτά είπε ο κύριος Τζίτζης ο οποίος ευχήθηκε καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και καλή ξεκούραση σε όσους παραθερίζουν στην περιοχή.