Προφεστιβαλικές εκδηλώσεις στην Πέρδικα. Μια υπέροχη βραδιά με υποδειγματική φιλοξενία.


Μία μικρογραφία του Φεστιβάλ Φιστικιού, αλλά με πολύ καλή οργάνωση και προσέλευση κόσμου, παρουσιάστηκε χθες το βράδυ στο γραφικό λιμάνι της Πέρδικας. Πρόκειται για μία από τις προφεστιβαλικές εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στην περιφέρεια του νησιού στα πλαίσια του Aegina Fistiki Fest. Θα μπορούσε να το χαρακτηρίσει κανείς ως ένα mini Φεστιβάλ Φιστικιού, που όμως είχε πολλά χαρακτηριστικά που το έκαναν ιδιαίτερο. Πρώτα από όλα η φιλοξενία. Οι καταστηματάρχες που συμμετείχαν στη χθεσινή εκδήλωση υποδέχθηκαν και περιποιήθηκαν τους επισκέπτες τους υποδειγματικά. Μετά ήταν η προσωπικότητα των εκδηλώσεων που "αντλούσαν" από το πανέμορφο και γραφικό λιμάνι της Πέρδικας. Τέλος η καλοκαιρινή βραδιά, ένας υπέροχος συνδυασμός θάλασσας, μουσικής και γεύσεων. Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε ο τρόπο με τον οποίο άνοιξαν οι εκδηλώσεις, καθώς μια βάρκα που μετέφερε τραγουδιστές και μουσικούς μπήκε μέσα στο λιμάνι με πυροτεχνήματα, ενώ χειροκροτήματα απέσπασαν τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας.


Ο πρόεδρος του Τοπικού Διαμερίσματος Πέρδικας κύριος Τάσος Αμάφης χαρακτήρισε το Φεστιβάλ Φιστικιού θεσμό και ευχήθηκε να γίνει και μια κληρονομιά για την Αίγινα. Ο κύριος Αμάφης ευχαρίστησε την οργανωτική επιτροπή του Φεστιβάλ, την Επαγγελματική Ένωση Πέρδικας και ιδιαίτερα τα εστιατόρια που έκαναν μία "πλούσια προσφορά" και τα cafe - bar που ακολουθούν την επόμενη ημέρα. Ευχαρίστησε επίσης το Σύλλογο "Ευ Ζην" που ήταν ο χορηγός της εκδήλωσης, αλλά και όσους συμμετείχαν στις επιτυχημένες εκδηλώσεις. Τέλος τόνισε ότι "θα το επαναλάβουμε με όσο δύναμη έχουμε και όσο μπορούμε" ευχόμενος να γίνεται κάθε χρόνο.



"Θα ήθελα να εκφράσω τη μεγάλη μου χαρά και ικανοποίηση που βρίσκομαι εδώ και δεν μπορεί να είναι και διαφορετικά γιατί είναι ένας πολύ όμορφος τόπος, μια γιορτινή ατμόσφαιρα. Θα ήθελα να πω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους συνδιοργανωτές" είπε ο Δήμαρχος κύριος Παναγιώτης Κουκούλης φανερά ικανοποιημένος από το επίπεδο της οργάνωσης και την προσέλευση του κόσμου. Χαιρετισμό απεύθυνε η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας κυρία Φλώρα Αλυφαντή, ενώ ο πρόεδρος της Επαγγελματικής Ένωσης Πέρδικας κύριος Νεκτάριος Κοκόλης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις προσπάθειες και στην προσφορά των εστιατορίων και των cafe που συμμετέχουν στις εκδηλώσεις.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png