Έκθεση εικαστικού κοσμήματος στην αίθουσα του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας.


Μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου θα λειτουργεί η έκθεση με εικαστικού κοσμήματος που ξεκίνησε την Πέμπτη υπό την αιγίδα του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας, στην αίθουσα του που βρίσκεται πίσω από το Λαογραφικό Μουσείο. Στην έκθεση παρουσιάζουν την πραγματικά δημιουργική δουλειά τους τέσσερεις κυρίες: η Μαλεβίτη Θεοδώρα, η Πούλη Ελένη, η Τζατζαφούρη - Λύκου Διονυσία και η Φαφούτη Άννα. Πρόκειται για μια έκθεση χειροποίητου κοσμήματος, που παρουσιάζονται δημιουργίες από διάφορα υλικά, σε μια μεγάλη συλλογή που θα ικανοποιήσουν τις κυρίες που ψάχνουν για κάτι μοναδικό.


Η έκθεση εικαστικού κοσμήματος γίνεται στα πλαίσια του Φεστιβάλ Φιστικιού και από τις πρώτες μέρες της λειτουργίας της, έχει δημιουργήσει πολύ θετικές εντυπώσεις και πολύ καλή προσέλευση κοινού. Τα έργα που παρουσιάζονται κεντρίζουν το ενδιαφέρον όχι μόνο από το σχεδιασμό τους, αλλά και για τις καινούργιες τεχνικές που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή τους. Η έκθεση λειτουργεί 11:00 π.μ. - 13:00 μ.μ.  και 18:30 μ.μ. - 21:00 μ.μ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png