Τιμητική εκδήλωση από το Σύλλογο Γυναικών "Αφαία".


Οι κυρίες του Συλλόγου Γυναικών "Αφαία" τίμησαν τρία από τα μέλη τους, σε μια ζεστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο εστιατόριο "Ιππόκαμπος" Την εκδήλωση προλόγισε η πρόεδρος του Συλλόγου κυρία Βάντα Βάρτζελη η οποία έκανε αναφορά στους λόγους που οδήγησαν στην τιμητική αυτή εκδήλωση, αλλά και στις προσπάθειες που κάνει ο σύλλογος για διαρκή προσφορά στην κοινωνία της Αίγινας. Οι κυρίες που βραβεύθηκαν ήταν η κυρία Σπυριδούλα Αλυφραγκή, για την προσφορά της στη διδασκαλία και τη διάδοση της παραδοσιακής τέχνης της Αίγινας, του κοπανελιού. Επίσης βραβεύθηκε η κυρία Νότα Λαμπαδαρίου ως ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα εργαζόμενης γυναίκας με πολλαπλούς ρόλους, που ανταπεξέρχεται στην σκληρή δουλειά και τις οικογενειακές υποχρεώσεις. Βραβεύθηκε επίσης η κυρία Αλεξάνδρα Μαρκό. Μία ακόμη γυναίκα με κοινωνική προσφορά στα πολιτιστικά πράγματα της Αίγινας, σκληρά εργαζόμενη και η ίδια από νεαρή ηλικία.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο πρόσφατα εκλεγείς για το δημαρχιακό αξίωμα κύριος Σάκης Σακκιώτης, ο οποίος συνεχάρη τα μέλη του Συλλόγου για την πρωτοβουλία τους. "Ο σύλλογος τίμησε Αιγινήτισσες οι οποίες έχουν δώσει δείγματα γραφής στο νησί μας, έχουν αξιέπενη και ουσιαστική συμμετοχή στα πολιτικά και πολιτιστικά πράγματα του νησιού μας" είπε ο κύριος Σακκιώτης. Παράλληλα ο κύριος Σακκιώτης τόνισε την ανάγκη της συμμετοχής των συλλόγων του νησιού, με ποιοτικές παρεμβάσεις κάθε φορά. Η εκδήλωση έκλεισε μουσικά, με τραγούδια από την κυρία Ανθή Μαρμαρινού. Εκτός από τον κύριο Σακκιώτη την εκδήλωση παρακολούθησαν τα νεοεκλεγέντα μέλη του δημοτικού συμβουλίου κύριοι Τάκης Βάρτζελης και Πέτρος Πετρίτης, καθώς και ο πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Κυψέλης κύριος Γιώργος Μουτσάτσος, αλλά και τα μέλη του συλλόγου που πέρασαν ένα όμορφο απόγευμα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png